KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "F1_AUTOBEMUTATO"
Itt az indiai csapat új autója – FOTÓ 2011. február 8. 20:20 Utolsó előttiként a Force Indiai is leleplezte idei autóját, amellyel ambiciózus célokat szeretne megvalósítani. A istálló reméli, a szezon közben már nem lesznek olyan gondjai, mint a prezentáción, amely alatt a hatalmas érdeklődés miatt lefagyott a hivatalos honlap…
 
Hamilton világbajnok lenne - FOTÓK 2011. február 4. 12:19 VIDEÓVAL!!! Látványos és meglehetősen szokatlan módon leplezte le pénteken délben az idei Formula-1-es autót a McLaren-Mercedes: a berlini Potsdami térre csak az alapvázat állították ki, majd a környékbeli utcákból hozták az újabb és az újabb alkatrészeket. A gyönyörű tér közepén pedig négy, a csapat uniformisába öltöztetett szakember szerelte össze az MP4-26 kódjelű kocsit. A prezentáció fénypontja természetesen az volt, amikor Lewis Hamilton és Jenson Button is megjelent.
 
Új autó átmeneti festéssel – FOTÓ 2011. február 1. 10:51 Rubens Barrichello és az újonc Pastor Maldonado csapata, a Williams is bemutatta idei Formula-1-es autóját, amely bizonyosan változik majd a következő hetekben. A nagy múltú „alakulat” kocsija ugyan vadonatúj, de színösszeállítása még csak átmeneti.
 
Kigördült Schumi új autója - FOTÓ 2011. február 1. 10:10 Az interneten a múlt hétvégén nyilvánosságra hozott fotót követően kedden a valenciai tesztelés előtt immár „élőben” is bemutatkozott a Mercedes GP új Formula-1-es autója, az MGP W02. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint csapattársa, Nico Rosberg is azt reméli, a 2011-es kocsival már harcban lehet a futamgyőzelmekért.
 
Ilyen az új Toro Rosso - FOTÓ 2011. február 1. 09:37 Nem sokkal a Red Bull után az osztrák csapat olasz színekben szereplő "B-csapata", a Toro Rosso is leleplezte a valenciai boxutcában az idei szezonra tervezett Formula-1-es autóját. Az istálló reméli, az STR6 kódjelű konstrukcióval közelebb kerülhet a legjobbakhoz, de Sebastien Buemi és Jaime Alguersuaritól már az is szép lenne, ha stabilizálnák helyüket a középmezőnyben.
 
Ilyen lett Seba Vettel autója - FOTÓK 2011. február 1. 09:15 A Ferrari múlt pénteki prezentációja után kedden reggel az idei szezon újabb nagy esélyese, a tavalyi világbajnokságon duplázó Red Bull is bemutatta új Formula-1-es autóját. A pilóták között címvédő Sebastian Vettel, valamint ausztrál társa, Mark Webber is reméli, 2011-ben is rendkívül eredményes lesz osztrák istálló.
 
Ezzel az autóval nyerne Kubica - FOTÓK 2011. január 31. 13:48 A tavalyi, az előzetes várakozásokat felülmúló eredmények után idén még jobb teljesítményt vár az „egykori” Renault-csapat, amely hétfőn Valenciában mutatta be idei autóját. Az istálló lengyel ásza, Robert Kubica reméli, az anyagi helyzetben történt kedvező változások is segítik abban, hogy folyamatosan az élmezőnyhöz tartozzon, harcolhasson a futamgyőzelemért.
 
Ilyen a kamikaze új autója - FOTÓK 2011. január 31. 11:56 A közvetlen ellenfelekhez hasonlóan az idei autóját hétfőn bemutató Sauber-istálló is szeretne előrelépni a március közepén kezdődő Formula-1-es szezonban, mindenképpen ki akarja küszöbölni a tavalyi hibákat. A svájci csapat dolga mindazonáltal nem lesz egyszerű, lévén a rutinosnak nem igazán nevezhető Kobajasi Kamui társa az újonc, mindössze 21 éves mexikói Sergio Perez lesz.
 
Az egyszeres futamelsők autója – FOTÓK 2011. január 31. 08:50 A Ferrari múlt pénteki prezentációja után újabb istálló, az F1-ben egyszeres futamgyőztes Heikki Kovalainen és Jarno Trulli csapata, a Team Lotus mutatta be idei autóját. A száguldó cirkuszba tavaly „visszatért” együttes reméli, 2011-ben már a pontszerzés sem lesz megvalósíthatatlan álom…
 
Ilyen lesz Schumi új autója – FOTÓ 2011. január 30. 17:39 Két nappal a hivatalos bemutató előtt a Mercedes GP hivatalos honlapján digitalizált képet mutatott a csapat idei autójáról, a W02 kódjelű konstrukcióról. Ennek „másával” szerepel majd a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint Nico Rosberg a 2011-es szezonban, legalábbis annak az elején.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu