KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEBRECENI_NOI_KEZILABDACSAPAT"
Győr és Fradi igen, Debrecen nem 2012. március 8. 12:09 Közeleg a hétvége, itt az ideje, hogy górcső alá vegyük a nemzetközi hadszíntéren még állva maradt női kézilabdacsapatainkat. A már biztos csoportelső Győr kiejtheti a címvédő Larvikot a Bajnokok Ligájában, míg a KEK-ben tavaly győztes FTC az elődöntőbe lavírozhat, ugyanakkor a Debrecennek semmi esélye a Viborggal szemben a női európai kézilabdakupák hétvégi programjában.
 
Az FTC orosz, a Loki dán riválist kapott 2012. február 14. 11:35 Nehéz ellenfeleket kaptak a női kézilabda KEK negyeddöntőjében érdekelt magyar csapatok: a címvédő Ferencváros az orosz Zvezda Zvenyigoroddal, a Debrecen pedig a dán Viborggal találkozik.
 
Nyert a Veszprém Debrecenben 2012. február 3. 09:25 A Veszprém két góllal nyert a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I egyetlen csütörtöki mérkőzésén.
 
Az önkormányzat működteti tovább a Lokit 2012. január 11. 15:22 A városi közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén dönthet a DVSC-Fórum női kézilabdacsapatát működtető kft. megvásárlásáról, amellyel az önkormányzat 96,4 százalékos tulajdonjogot szerez a klubban - jelentette be Kósa Lajos (Fidesz-KDNP) polgármester szerdán sajtótájékoztatón Debrecenben.
 
Újabb debreceni kézilabdázó váltott klub 2011. december 5. 19:58 A válogatott bő keretéhez tartozó Csáki Viktória elhagyta a Debrecen női kézilabdacsapatát, és a Bajnokok Ligája középdöntőjében is érdekelt francia Metz együtteséhez igazolt.
 
A rendőrség közbeszólt; nyert a Fradi 2011. augusztus 7. 08:46 A FTC női kézilabdacsapata - a sérült Szucsánszki Zita nélkül - edzőmérkőzésen vágott vissza a Debrecennek a bajnoki előöntőben elszenvedett vereségéért. A tesztmeccsre a Hajdú Bihar Megyei Rendőrkapitányság utasítására nézők nélkül került sor a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.
 
Távozott a Debrecen legjobbja 2011. augusztus 6. 15:43 Az előző szezonban a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt ezüstérmes Debrecen női kézilabdacsapatának honlapja egy rövid cikkben közölte, hogy távozik a csapat legjobbja: Bogdanovics Annamária. A hírek szerint a Balaton partján folytatja.
 
A DVSC elodázná a bajnokavatást 2011. május 13. 21:44 A DVSC-Korvex csapatának mindenképpen le kell győznie a Győrt a női kézilabda NB I döntősorozatának második mérkőzésén, ha saját pályáján nem akarja végignézni, ahogy a rivális megünnepli sorozatban negyedik, összesítésben pedig nyolcadik bajnoki címét. Az első mérkőzésen ugyan nagy különbséggel, 34-26-ra nyert a címvédő, ugyanakkor a debreceniek a 20. percig egészen jól tartották magukat.
 
Dráma! Hetesekkel döntős a Loki! 2011. május 1. 17:07 A Debrecen női kézilabdacsapata lesz a címvédő Győr ellenfele a bajnoki fináléban, miután az elődöntő harmadik, mindent eldöntő meccsén óriási csatában, büntetőkkel legyőzte a Ferencvárost a Népligetben. A hajdúságiak a vasárnapi győzelmükkel duplán nyertek, hiszen ezáltal nem csak az NB I döntőjében, hanem a Bajnokok Ligájában is érdekeltek lesznek a következő szezonban.
 
Bámulatos Fradi-siker Debrecenben 2011. április 14. 21:31 Nem csak a KEK-ben, a bajnoki elődöntőben is képes volt a bravúrra a Ferencváros női kézilabdacsapata, ötgólos idegenbeli sikerrel bosszulta meg a hazai vereséget, és kiharcolta, hogy a Népligetben dőlhessen el a párharc. Három év után nyertek Debrecenben a zöld-fehérek.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu