KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSANYI_SANDOR"
Csányi: Egy topligás játékossal nehéz 2013. október 16. 10:57 Az MLSZ-elnök szerint biztató kezdés után leszálló ágba került a magyar válogatott a vb-selejtező-sorozatban, nem voltak topligában edződött húzóemberek, ami megérződött a teljesítményen. A világbajnoki kijutás nem volt komolyan vett cél. Arról is beszélt szerdai sajtótájékoztatóján Csányi Sándor, hogy a klubok utánpótlással kapcsolatos támogatását át kell gondolni.
 
Csányi: Hitehagyott volt a válogatott 2012. augusztus 16. 12:43 EXKLUZÍV! Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökét alaposan felbosszantották a szerda este látottak, és bármennyire igyekezett magában tartani indulatait, a SportHirado.hu csak kihúzott belőle néhány gondolatot az 1-1-re végződött Magyarország-Izrael felkészülési meccsről. Két focirajongó politikust, Deutsch Tamást és Schiffer Andrást is megszólaltattuk a Puskás Ferenc Stadionban.
 
Csányi: Nem haltak meg a fiúk a pályán 2011. október 11. 22:01 Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, a magyar-finn Eb-selejtező (0-0) után adott nyilatkozatában elmondta, nincs elragadtatva a válogatott teljesítményétől. Sok volt a hiányzó, ezzel együtt nem számított ennyi hibára a mieinktől.
 
Új névadó szponzora lesz az NB I-nek 2011. június 23. 21:44 Az OTP Bank lesz a labdarúgó NB I névadó szponzora, azaz az élvonalbeli bajnokság neve OTP Ligára változik.
 
Csányi Sándor Blatterre szavazott 2011. június 3. 13:39 Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke Joseph Blatterre szavazott a nemzetközi szövetség (FIFA) szerdai, zürichi elnökválasztásán.
 
Csányi: 2020-ig két világverseny a cél 2011. május 17. 13:23 Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint a válogatottnak 2020-ig legalább két nagy tornára el kell jutnia ahhoz, hogy a sportág a terveknek megfelelően fejlődjön.
 
Kétmilliárd utánpótlás-nevelésre 2011. április 5. 16:18 A Magyar Labdarúgó Szövetségben kedden történelmi jelentőségű támogatási szerződést kötött Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint dr. Szabó Tamás, a Nemzeti Sportintézet főigazgatója.
 
Megreformálják a magyar focit 2011. február 28. 11:38 Március elejére ígért hosszú távú stratégiai tervet Csányi Sándor, a hazai sportági szövetség (MLSZ) elnöke, amikor hétfőn délelőtt megnyitotta a Magyar Labdarúgás Fórumát. Az MLSZ-t tavaly július óta irányító Csányi jelezte, a stratégia mindent tartalmazni fog arról, hogy mit, mikorra, miként és milyen anyagi forrásokból akar elérni a szövetség.
 
Blatterrel találkozott az MLSZ-elnök 2011. január 20. 18:06 Joseph Blatterrel is találkozott csütörtökön a Magyar Labdarúgó-szövetség új vezérkara, amely Zürichben járt bemutatkozó látogatáson. Az mlsz.hu beszámolója szerint Csányi Sándor elnök mellett Berzi Sándor alelnök és Vági Márton főtitkár vett részt a megbeszélésen.
 
„Vége a szurkolói anonimitásnak” 2010. november 25. 13:32 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) eltökélt abban, hogy keményen fellép a futballhuligánok ellen - mondta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a futballhuliganizmus elleni küzdelemről rendezett nemzetközi tanácskozáson, csütörtökön Budapesten. A konferenciát a Kriminálexpo 2010. keretében, a Magyar Labdarúgás Napja alkalmából rendezte az Országos Rendőr-főkapitányság és a Magyar Labdarúgó Szövetség. Csányi Sándor megnyitójában arra hívta fel a figyelmet, hogy Anglia és Németország példája azt mutatja, kellő eltökéltséggel és tisztánlátással kezelhető a futballhuliganizmus problémája.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu