KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CARLOS_SAINZ"
Kettős trónfosztás a Dakaron 2011-ben 2011. január 15. 18:54 A katari Nasszer al-Attijah nyerte meg az autósok között a 32. Dakar-ralit, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyét, melyet argentin és chilei utakon rendeztek meg. Sainzot taszította le a trónról. A spanyolok Marc Coma címével vigasztalódhatnak, a motoros egy másik tavalyi győztes, a francia Desprest utasította maga mögé.
 
Sainz-dráma: elbukta a Dakart a címvédő 2011. január 13. 22:26 Nem bírta tovább a Volkswagen a napok óta őrült tempót diktáló Carlos Sainz alatt, a címvédő a csütörtöki maratoni etap végéhez közeledve eltörte felfüggesztését, és közel másfél órás hátrányba került nagy riválisa, Nasszer Al-Attija mögött a Dakar-rali 11., a Chilecito és San Juan közötti 11. etapon. A spanyol ezzel a harmadik helyre csúszott vissza és elbukta a versenyt. A motorosoknál Cyril Despres nyerte a szakaszt az összetettben vezető Marc Coma előtt, akinek ennek ellenére magabiztos 15 perces előnye van az utolsó kemény pénteki gyorsot megelőzően.
 
A címvédő volt a leggyorsabb a Dakaron 2011. január 11. 19:49 Az autósoknál a címvédő spanyol Carlos Sainz, míg a motorosoknál az amerikai Jonah Street érte el a legjobb időt a 9. szakaszon a 32. Dakar-ralin, a világ legnagyobb terepversenyén, melyet argentin és chilei utakon rendeznek meg.
 
Dakar: megfelezték Sainz előnyét 2011. január 9. 21:50 Az autósoknál a katari Nasszer al-Attijah, míg a motorosoknál a chilei Francisco López érte el a legjobb időt a vasárnapi hetedik szakaszon a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, melyet argentin és chilei utakon rendeznek meg. Az összetett versenyben továbbra is a spanyol Sainz és honfitársa, Marc Coma áll az élen. Hétfőn az Antofagasta és Copiapo közötti 776 km-es szakasz vár a mezőnyre.
 
Spanyol-portugál nap a Dakaron 2011. január 2. 20:42 Az autósoknál a címvédő Carlos Sainz, míg a motorosoknál a portugál Ruben Faria nyerte vasárnap a 788 km-es első szakaszt a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén. Az autósok és a kamionosok 222, míg a motorosok és a quadosok 192 km-en versengtek egymással.
 
Felhasználva, köszi 2011. január 2. 19:33 A szombati rajtot követően vasárnap már teljes gázzal robogott a Dakar-rali mezőnye, amely az első igazi megmérettetés során rögtön két csoportra oszlott: az autósok és a kamionosok 222, míg a motorosok és a quadosok 192 km-en versengtek egymással.
 
Dakar 2010: Sainz és Despres győzött 2010. január 16. 18:27 Carlos Sainz és Cyril Despres ünnepelhetett az összetett verseny győzteseként az Argentínában és Chilében rendezett Dakar 2010 tereprali versenyen, vagyis a záró szakasz az autósoknál és a motorosoknál sem hozott változást. A spanyol klasszis egyébként újabb mérföldkőhöz érkezett sikerekben gazdag pályafutásában, miután korábban kétszer is diadalmaskodott a rali-világbajnokságban.
 
Növelte előnyét Sainz a Dakaron 2010. január 12. 18:22 Carlos Sainz végzett az élen az autósoknál a Dakar-rali tizedik szakaszán, ezzel leszakította magáról üldözőit az összetett versenyben.
 
Palik László a 12. helyről folytatja 2009. január 15. 23:22 Carlos Sainz kiesését követően vérszemet kapott márkatársa, Giniel De Villiers, és ledolgozta negyedórás hátrányát Marc Millerrel szemben a 2009-es Dakar-ralin. A motorosoknál Despres megelőzte a yamahás David Fretignét és már második. Dési János 48.-ként futott be, de büntetése miatt az összetettben visszaesett. Szalay Balázs a szenzációs 14. helyen ért célba, míg Palik László órákon át a sivatagban vesztegelt, csakúgy, mint Liszi László. Palik végül az 50. helyen ért célba, összetettben pedig a 12. helyen áll.
 
Dráma: Sainz összetörte autóját és álmát 2009. január 15. 14:37 Három nappal a befutó előtt a Dakar-Rali ismét bebizonyította, miért is tartják a világ legkegyetlenebb tereprali versenyének. Az egész versenyen remeklő, hat szakaszt is megnyerő spanyol sztár, Carlos Sainz rommá törte Volkswagenjét. Mindez persze nagyon jól jött az ellenfeleknek, köztük Palik Lászlónak, aki így, ha nem követ el nagy hibát, és az autója sem hagyja cserben, a top tízben zárhat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu