KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRUNO_SENNA"
Barrichello 19 év után csapat nélkül 2012. január 17. 14:18 A Williams Formula-1-es istálló 2012-re leszerződtette Bruno Sennát. Mindez azt jelenti, hogy a szintén brazil Rubens Barrichello tizenkilenc év után egyelőre csapat nélkül marad a száguldó cirkuszban.
 
Útilaput kötnek Senna talpára? 2011. november 22. 18:50 Monzában 2 pontot szerzett, először került a top10-be Bruno Senna, aki az utóbbi időben semmilyen jó eredményt nem ért el, így bizonyosnak tűnik, el kell hagynia a szezonzáró Brazil Nagydíj után a Lotus-Renault-t. A csapatvezetés ugyanis már megtalálta utódját!
 
Ideiglenesen (?) Senna váltja Heidfeldet 2011. augusztus 24. 20:26 Bruno Senna versenyzőként is visszatér a Formula-1-be, a hétvégi Belga Nagydíjra váltja az utóbbi időben sokat kritizált Nick Heidfeldet. A brazil pilóta eddig tesztpilótaként segítette a Lotus Renault-t.
 
Senna is bizonyíthat a Hungaroringen 2011. július 24. 18:56 Hosszú idő után ismét F1-es autóval bizonyíthat Bruno Senna, a néhai háromszoros világbajnok, Ayrton Senna unokaöccse. A brazil versenyző a jövő heti Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén ül Nick Heidfeld helyére.
 
Az F-1-ben maradhat a kínlódó Senna 2010. november 1. 16:41 A brazil Globo Esporte szerint Bruno Senna gyatrára sikerült debütáló idénye ellenére előrehaladott tárgyalásokat folytat a Lotus csapatával, így maradhat a Formula-1-es világbajnoki sorozatban a következő évben.
 
F-1: Senna maradna, de realista 2010. augusztus 10. 17:28 A néhai Ayrton Senna unokaöccse jól érzi magát a száguldó cirkuszban, szívesen versenyezne jövőre is, de tudja jól, sok függ attól, jelenlegi munkaadója milyen anyagi hátteret épít ki magának. Bruno Senna tisztában van azzal, a Hispania Racing Team anyagi problémákkal küszködik, amiatt nem is fejleszt az elvárható ütemben…
 
F-1, Brit Nagydíj: lecserélték Sennát... 2010. július 9. 09:23 Akár a végleges csere előszele is lehet: a hétvégi Brit Nagydíjon Bruno Senna helyett Jamamoto Szakon lesz Karun Chandhok társa a Hispania Racing Teamben. Az F-1 újonca arról még nem döntött, hogy a váltás kiterjed-e a szezon hátralévő futamaira.
 
Spanyol bombanő lehet Senna társa! 2010. január 29. 15:42 Svájci lapértesülés szerint spanyol csapattársa lehet Bruno Sennának a március 14-én kezdődő Formula-1-es világbajnokságban. A Blick úgy tudja, a hispániai szurkolók nagy kedvence, Maria de Villota lehet az újonc istálló, a Campos Meta második pilótája.
 
F-1: visszatér a fizetős versenyzők kora 2009. október 10. 13:29 A mezőny kibővítése visszahozza a pár évvel ezelőtt letűnt korszakot a Formula-1-ben, ugyanis a frissen csatlakozó csapatok elsősorban a „fizetős pilótákat” látják szívesen. A nemzetközi szaksajtó már névvel és leendő munkaadóval nevezi néven azokat a versenyzőket, akik több milliós támogatás révén kerülnek majd a száguldó cirkusz mezőnyébe.
 
F-1: jövőre már lesz ülése Sennának 2009. október 8. 12:19 Ismét hallatott magáról a néhai háromszoros világbajnok Ayrton Senna unokaöccse: Bruno biztos abban, jövőre már bekerül a Formula-1 világába, lesz csapata. A brazil fiatalember állítja, előrehaladott tárgyalásokat folytat, kilencven százalék az esélye annak, hogy 2010-ben már a futamok állandó (fő)szereplője lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu