KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERLUSCONI_KUPA"
A Milan legyőzte Dél-Amerika legjobbját 2014. november 6. 12:30 A Milan 2-0-ra felülmúlta a Libertadores-kupa-címvédő San Lorenzót a XXIII. Berlusconi Kupáért kiírt, szerda esti barátságos mérkőzésen. A gólokat Giampaolo Pazzini és Giacomo Bonaventura lőtte. Az évente megrendezett találkozót 1995 óta mindig a Juventus ellen vívta a Milan (egy kivételtől eltekintve augusztusban), ám később lejárt a két csapat közötti szerződés, és 2013-ban szünetelt is a sorozat.
 
Az Inter után a Juvét is elkapta a Milan 2011. augusztus 21. 22:43 VIDEÓK! Az olasz Szuperkupa-döntőben az Internazionalét, a 21. Berlusconi-kupában pedig a Juventust terítette le a Milan együttese vasárnap este a San Siróban. A piros-feketék Kevin-Prince Boateng és Clarence Seedorf csodagóljaival szereztek kétgólos előnyt, amit a második félidőben a Romától elcsaklizott Mirko Vucsinics kozmetikázta. A Milan csak félig örülhet, hiszen Taiwo, a gólszerző Boateng, Nesta és Flamini is megsérült.
 
A Juventus nyerte a Berlusconi Kupát! 2010. augusztus 22. 23:30 VIDEÓ! Kilencven percen át nem tudott dűlőre jutni egymással a Milan és a Juve a 20. Berlusconi Kupán a San Siróban, gól nem született, végül tizenegyesek döntöttek a torinói sztárcsapat javára. Ronaldinho és a csereként beállt Diego is jól játszott, mindkét brazil karmester önbizalmat meríthet ebből a találkozóból a jövő hétvégén induló, kőkeménynek ígérkező szezon előtt.
 
Kirándult Pato bokája 2010. augusztus 19. 00:24 Bokarándulást szenvedett Pato a csapat keddi edzésén, ezért öt nap pihenőt írt elő az orvos a brazil csatárnak - közölte az AC Milan hivatalos honlapja szerdán.
 
Végre nyert valamit a Milan! 2009. augusztus 17. 22:53 Nem akármilyen főpróbát tartottak az olasz bajnoki nyitány előtt öt nappal a rangos Luigi Berlusconi-kupa keretében. A Milan fantasztikus meccsen verte 1-1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel a Juventust a San Siróban felkészülési mérkőzésen. Diego szerencsés átlövésgólját a második félidőben egy briliáns Pato-fejessel tette semmisé a hazai alakulat, amely 5-4-re bizonyult jobbnak a büntetőpárbajban, és összességében rászolgált a sikerre. A legenda szerint, aki itt nyer, az elfelejtheti a scudettót...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu