KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BECS_BUDAPEST_SZUPERMARATON"
Elindult Bécsből a jótékonysági váltó 2010. október 21. 11:36 Az idei Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton ugyan elmaradt, ám a Nagy Sportágválasztó és a Magyar Vöröskereszt által, a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére szervezett jótékonysági futást szerdán a tervek szerint megkezdte a Bajnokok csapata.
 
Bécs-Budapest Szupermaraton: csaltak a Kruglikov-testvérek 2008. október 23. 13:15 A kedden remeklő Zahorán Ádám az utolsó napon ledolgozta hátrányát Biri Ferenccel szemben és összesítésben a második helyen végzett a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton futóversenyen. A férfiaknál a lengyel Jaroslaw Janicki, a nőknél szintén a címvédő, a német Maria Bak győzött.
 
Atlétika, Bécs-Budapest maraton: magyar újonc szakaszgyőzelme 2008. október 22. 16:54 A Bécs-Pozsony-Budapest futóverseny újonca, Zahorán Ádám nyerte a 4. szakaszt Tata és Budakeszi között.
 
Bécs-Budapest: kettős magyar siker a harmadik szakaszon 2008. október 21. 17:57 Kettős magyar siker született a Bécs-Pozsony-Budapest futóverseny 3. szakaszának férfi küzdelmeiben: a Győr és Tata közötti 62 kilométeres etapon Zabari János diadalmaskodott Zahorán Ádám előtt.
 
Bécs-Budapest Szupermaraton: jól kezdett Biri és Vozár 2008. október 19. 18:18 Jól teljesítettek a magyarok a Bécs-Budapest ultramaratoni futóverseny nyitószakaszán: a férfiaknál Biri Ferenc a második, Vozár Attila pedig a harmadik helyen végzett.
 
Atlétika, Bécs-Budapest: Győrben az indulók többsége 2008. október 18. 20:58 Szombat estére megérkezett a győri versenyközpontba a vasárnap rajtoló Bécs-Budapest ultramaratoni futóversenyen indulók többsége.
 
Bécs-Budapest szupermaraton: gyorsabb lesz a verseny 2008. október 10. 14:35 Bogár János és a női címvédő német Maria Bak is indul az idén 19. alkalommal sorra kerülő Bécs-Budapest szupermaratonon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu