KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARMAND_TRAORE"
Elhagyta balhátvédje az Arsenalt 2011. augusztus 30. 13:31 Az Arsenal hivatalosan bejelentette, hogy elengedte Armand Traorét a frissen feljutott Queens Park Rangershöz. A balhátvéd három évre írt alá a Buzsáky Ákost is foglalkoztató együtteshez.
 
Folytatódik: újabb távozó az Arsenaltól 2011. augusztus 29. 12:17 Bár nem jelent nagy vérveszteséget, a lényegen nem változtat, ahelyett, hogy bővülne az Arsenal kerete, tovább csökken, a Sky Sports értesülései szerint Armand Traoré még hétfőn orvosin esik át a Queens Park Rangersnél.
 
Kidőlt a Juve hátvédje 2011. január 25. 18:20 Háromhetes kényszerpihenő vár Armand Traoréra, a Juventus 21 éves balhátvédjére. Az ezzel a Roma elleni Coppa Italia-negyeddöntőt is kihagyó futballista combsérülést szenvedett.
 
Egy hónapos kihagyás a Juve-védőnek 2010. szeptember 13. 18:41 Armand Traoré egy hónapig nem lesz bevethető combsérülése miatt. A Juventus Arsenaltól kikölcsönzött hátvédje a csapat szombati edzésén dőlt ki a sorból, így torinói bemutatkozása továbbra is várat magára. A francia bekk a nyári átigazolási időszak utolsó pillanataiban írt alá a Zebrákhoz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu