KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARANYCIPO"
Két aranycipős 2014-ben! 2014. május 19. 20:18 Megosztott Aranycipő az idei esztendőben: Cristiano Ronaldo, a La Liga új gólkirálya, és Luis Suárez, Anglia első számú gólvadásza egyaránt 31 gólig jutott a most lezárult szezonban. Az uruguayi érdemeit csak növeli, hogy az első öt fordulót eltiltás miatt kihagyta a PL-ben, és egyetlen találata sem született büntetőből. A harmadik helyen a tavaly 46 góllal győztes Leo Messi végzett. Jonathan Soriano, a Salzburg katalán gólzsákja is 31-szer villant, ám az osztrák élvonal alacsonyabb szorzója miatt ez csupán az ötödik pozícióhoz volt elég számára.
 
Messi helyett CR7 járhat Aranycipőben 2011. június 9. 19:00 349 GÓL VIDEÓN!!! A mögöttünk hagyott bajnoki évad lezárultával a SportHirado.hu visszatekint egy cseppet, mert nosztalgiázni jó. Az európai bajnokságokat már végigjártuk, most a 2010-2011-es szezon legemlékezetesebb pillanatait, kiemelkedő eredményeit, sztárjait, szép és kínos pillanatait, videóit vesszük górcső alá az előttünk álló időszakban. Második idényzáró sorozatunk első fejezetében az Aranycipőről, a gólkirályokról lesz szó...
 
Messi átvette az Aranycipőt - videó! 2010. október 1. 13:47 VIDEÓN MESSI GÓLJAI! Nem volt túl nagy hírverése Lionel Messi csütörtöki barcelonai ceremóniájának, pedig az argentin az esti órákban vette át a 2009/10-os futballszezon legeredményesebb európai bajnokságban játszó gólszerzőjének járó Aranycipőt.
 
Messi nyerte az Aranycipőt 2010. május 17. 13:19 A spanyol bajnok Barcelona színeiben 34-szer eredményes argentin Lionel Messi érdemelte ki a 2009/10-es idény legeredményesebb labdarúgójának járó Aranycipőt. Ez a cím még hiányzott a dicsőséglistájáról. Messi megismételte Ronaldo 1996-1997-es teljesítményét.
 
Készíthetik az Aranycipőt Messinek! 2010. május 9. 21:33 Újabb rangos egyéni díjat gyűjthet be Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csillaga, minden bizonnyal ő lesz 2010 aranycipőse! Harminckét gólját már csak két rivális érheti be, de nekik is csak minimálisak az esélyeik: Gonzalo Higuaín és Antonio Di Natale.
 
Kié lesz az Aranycipő? Szavazz! 2010. április 16. 19:02 Négy, jóindulattal ötesélyes csata folyik a legjobb európai góllövőnek járó Aranycipő elnyeréséért. Valódi nagyágyúk harcolnak egymással, hiszen Angliában Wayne Rooney és Didier Drogba, Spanyolországban Lionel Messi illetve Gonzalo Higuaín, míg Olaszországban Antonio Di Natale pályázik reális eséllyel a megtisztelő címre. Az ötöst négy találat választja el egymástól a képzeletbeli közös góllövőlistán, így nem akármilyen szezonhajrá elé nézünk!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu