KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALESSANDRO_DEL_PIERO"
Del Piero-est, Totti-dupla, Inter-zakó 2014. augusztus 10. 23:22 A klublegenda Alex Del Piero 64 percet játszott volt csapata ellen, Patrice Evra gólpasszal debütált kezdőként Sydneyben az ausztrál ligaválogatott és a Juventus remek összecsapásán. Az olaszok az utolsó percekben fordítottak, ehhez Paul Pogba szépségdíjas találata is kellett. A Roma ötöt, Francesco Totti kettőt lőtt az ötödosztályú, burgenlandi Eltendorfnak (Ókörtvélyes). Az Inter Amerikában még brillírozó védelmére rá sem lehetett ismerni Frankfurtban, a 3-1-es végeredmény már a szünetre kialakult - a közel ötvenezer néző támogatását élvező németek javára.
 
Del Piero csapatkapitány lett 2013. szeptember 18. 10:10 A Juventus legendája, Alessandro Del Piero 2012-ben hagyta el Torinót, miután nem hosszabbították meg a szerződését. Ausztráliába igazolt, ahol azóta egy szezont már lehúzott, és a második előtt klubja, a Sydney FC úgy döntött, a 38 éves támadót teszi meg csapatkapitánynak.
 
Del Piero-gól, harcban a rájátszásért 2013. március 23. 16:50 Alessandro Del Piero 13. gólját ünnepelhette szombaton Austráliában a sydney derbin, az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. A vendégcsapat, az éllovas Western Sydney Wanderers emberelőnyben játszva egyenlíteni tudott, a vége 1-1. A Sydney FC ötödik a bajnokságban, az utolsó fordulóban, Brisbane-ben nyernie kell, ha biztosan a rájátszásban akarja folytatni. Abban a szakaszban három meccset kell nyerni az aranyéremért.
 
Del Piero: látványos mesternégyes, 7-1! 2013. január 19. 11:27 Mesternégyessel segítette győzelemhez csapatát, a Sydney FC-t Alessandro Del Piero az A-league szombati játéknapján, a Wellington Pheonix csapata ellen. Három formás lövése is beakadt, és büntetőből sem hibázott. 14 meccs alatt kilencszer köszönt be, és öt gólpasszt is kiosztott a bajnokságban. Nézd meg, mit művelt szombaton! Videó!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu