KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "2010_DEL_AFRIKAI_KOZTARSASAG"
Nationalelf – "Ez álomfoci volt!" 2010. július 4. 15:27 Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit Schweinsteiger, Podolski és a többiek hatalmas üdvrivalgással fogadtak. A vasárnapi német sajtó értesülése szerint a csapat tagjai - a 2006-os világbajnokságra emlékezve - beszédet vártak a kancellártól, aki azonban a meghatottságtól könnyeivel küszködve csak annyit tudott mondani: "Ez egy álom volt." A sokat kritizált kancellár futballrajongásának, az öröm legőszintébb és legemberibb kinyilvánításának köszönhetően ismét belopta magát az emberek szívébe.
 
Japán és Honda focizni tanította Dániát 2010. június 24. 22:21 VIDEÓ! Kitűnő játékkal, magabiztos sikerrel jutott a világbajnokság legjobb 16 csapata közé a japán labdarúgó-válogatott, miután az E-csoport 3. fordulójában 3-1-re verte Dániát. Az ázsiaiak két szabadrúgásgóllal a félidőre szinte lerendezték a továbbjutás kérdését, védekezésük gyakorlatilag feltörhetetlen volt, míg a támadósorban Keiszuke Honda egymaga csinált bolondot a teljes dán hátvédsorból. Japán Paraguay ellen folytatja a nyolcaddöntőben.
 
Domenech: Anelka beszólt, mennie kellett 2010. június 20. 18:19 Raymond Domenech nehezményezte, hogy a válogatott „belső életének" részletei kikerültek a sajtóba. A francia szövetségi kapitány szerint nem nevezhető összetűzésnek az, ami közte és Nicolas Anelka között történt.
 
Capello nem fél, játszatja sztárjait 2010. június 6. 12:02 Nem változtatott felfogásán a csapatkapitány, Rio Ferdinand sérülését követően sem Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki valamennyi nagyágyúját beveti hétfői edzőmérkőzésén.
 
Sikeresen megműtötték Drogba könyökét 2010. június 5. 21:52 Sikeresen megoperálták a pénteken könyöksérülést szenvedett Didier Drogbát - adta hírül az elefántcsontparti labdarúgó-szövetség.
 
Vb-2010: utolsó sansz az Elefántoknak 2010. június 2. 14:58 Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A Sporthirado.hu a rajtig bemutatja a tornán induló 32 nemzeti válogatottat. A sorban az elefántcsontparti aranygeneráció következik.
 
Vb-2010: az esélytelenek esélytelene 2010. június 1. 14:52 Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A Sporthirado.hu a rajtig bemutatja a tornán induló 32 nemzeti válogatottat. Ezúttal az esélytelenek nyugalmával induló Észak-Koreát vesszük jobban górcső alá.
 
Szűkített Paraguay is 2010. május 31. 21:17 Kihirdette 23 fős világbajnoki keretét a paraguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gerardo Martino.
 
Vb-2010: 14 meccsre minden jegy elkelt 2010. május 30. 12:06 Megindult az utolsó roham a világbajnokságra szóló belépőkért a Dél-afrikai Köztársaságban. A FIFA főtitkára, Jêrome Valcke szombaton Johannesburgban elárulta, az elmúlt két napban 100 ezer jegy kelt el, ami azt jelenti, hogy a tikettek 97 százaléka gazdára talált. Az elöljáró hozzátette, 14 mérkőzésre, így többek között a döntőre, az elődöntőkre és a házigazda valamennyi találkozójára elfogytak a belépők.
 
Ez édeskevés lesz az Eb-selejtezőkön... 2010. május 29. 21:51 Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját VIDEÓN! A magyar válogatott három góllal rosszabbnak bizonyult Németországnál felkészülési mérkőzésen a Puskás-stadionban, de ami igazán fájó, hogy játékban ennél jóval nagyobb, szakadéknyi volt a különbség. Ebből nehéz lesz építkezni az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre. Ami pozitívum: az U20-as hősök közül Koman és Németh is debütált a felnőttválogatottban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu