Tízet vert a címvédő Vasas a Szentesre

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 23. 20:03
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában a címvédő TEVA-VasasPlaket csapata tíz góllal verte a Szentes együttesét. Az esélytelenebb vendégek csak az első negyedben tudták tartani a lépést a második felvonásban igen belelendülő angyalföldiek ellen.


A két eddig meccséből eddig kettőt elveszítő szentesiek váratlanul megnehezítették a figurát kissé kényelmesre vevő házigazdák dolgát az első negyedben (3-2). De hiába az erőn felüli játék, a második felvonásban tanácstalanná és így eredménytelenné vált a vendégek támadójátéka, a piros-kékek a nagyszünetre háromgólos előnyre tettek szert (5-2).

 

A második félidőben aztán beindult az angyalföldi henger és igazolva a papírformát szép gólokat szerezve könnyed győzelmet aratott. Különösen Katonás Gergely volt elemében, aki egymaga négy találatig jutott.

 

A címvédő Vasas az OSC és az Eger legyőzését követően változatlanul hibátlan teljesítménnyel áll a bajnokságban.

 

OB I, ALAPSZAKASZ, 3. FORDULÓ:
TEVA-VasasPlakett – Szentesi VK 14-4 (3-2, 3-0, 4-1, 4-1)
Komjádi Béla Sportuszoda, vezette: Bors László, Molnár Péter
Vasas: Jónás – Takács, Katonás 4, Hosnyánszky 1, Kovács R., Tóth M. 2, Steinmetz B. 1. Cserék: Kállay 2, Vörös, Fülöp 2, Rusz 1, Hőna 1. Edző: Földi László
Szentes:
Horváth – Molnár, Szőke 1, Torday, Srdjan 1, Szabó, Csente. Cserék: Rácz, Araczki, Döbrössy 1, Papp 1, Homonnai, Majoros. Edző: Vass Sándor
Emberelőny - gól:
11/6, ill. 6/2
Ötméteres - gól:
1/0, ill. -/-
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu