Vasárnap kezd Szávay a Roland Garroson

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 22. 16:04
Mindössze három mérkőzést kell kivárni vasárnap, a jelenlegi legjobb magyar teniszező, Szávay Ágnes ugyanis a 2-es pálya negyedik találkozóját játssza a francia nyílt teniszbajnokság főtáblájának nyitó napján. Kedvencünk ellenfele a hazai pályán szabadkártyával induló Stephanie Foretz lesz.


A két játékos még sohasem találkozott hivatalos mérkőzésen, az esélyes egyértelműen Szávay lenne, ha nem bajlódna combsérüléssel. Remélhetőleg olyannyira javul az állapota, hogy vasárnap bejut a legjobb 64 közé.

A nyitó napot egyébként a női egyes címvédője, Szvetlana Kuznyecova és a román Sorana Cirstea kezdi a centeren, a Philippe Chatrier-pályán, majd következik a tavalyi férfi döntős, Robin Söderling és a  francia Laurent Recouderc. Utána a selejtező utolsó körében Kapros Anikót búcsúztató kanadai Heidi El Tabakh próbálja megnehezíteni a hazaiak titkos esélyesének számító Aravane Rezai dolgát, zárásként pedig Jo-Wilfried Tsonga csap össze a német Daniel Brandsszal.

A Suzanne Lenglen-pályán szerepel  Marin Cilic (ellenfele a brazil Ricardo Mello), Viktorija Azarenka (az argentin Gisela Dulko ellen), Ernest Gulbis (a francia Julien Bennetteau-val) és Venus Williams (a svájci Patty Schnyderrel szemben).

A főtábla első napján nyolc pályán összesen harmickét összecsapásra kerül sor, legalábbis a tervek szerint.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu