Szávay: Erőt ad a szurkolók szeretete

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 29. 21:10
Szávay Ágnes, a világranglista 28. helyén álló magyar teniszezőnő szurkolói körében töltötte szombat délutánját. A magyar klasszis két hete kezdte a felkészülést a következő szezonra. A kemény alapozás miatt kicsit fáradtan, de nagy szeretettel fogadta rajongóit. A találkozón a szurkolók ajándékokkal is kedveskedtek kedvencüknek. A Szávay Ági Fan Club szervezésében zajlott rendezvényen exkluzív interjút adott honlapunknak.


- Szávay Ágnes nemcsak idehaza, hanem szerte a nagyvilágban igen népszerű. Milyen a viszonya a magyar szuroklókkal? Érez valamilyen különbséget a magyar és a többi rajongó között?

 

- Természetesen. Nagyon szívhez szóló, hogy egész évben szurkolnak, bíztatnak. Ráadásul megszerveznek egy ilyen találkozót, érződik, hogy nagyon szeretnek.

 

- Voltak olyanok, akik azzal vádolták, hogy messze került a drukkerektől. Ez a rendezvény viszont pont azt bizonyítja, hogy ez nem így van.

 

- Nekem valóban nagyon fontosak a szurkolók. Annak ellenére, hogy a héten sok edzésem volt és hétfőn már utazom is a floridai edzőtáborba, mindenképpen szerettem volna találkozni velük. Ez a vágyam pedig teljesült is.

 

- Milyen érzés, hogy ennyien szurkolnak önnek?

 

- Furcsa, de nagyn jó. Mindenkinek köszönöm, aki drukkol nekem. Erőt ad a szurkolók szeretete.

 

- Hogyan tovább, mi következik most?

- Hétfőn az edzőmmel együtt utazom Amerikába, ahol egy három hetes kemény edzőtábor vár rám. Karácsonyra haza jövök, aztán pedig Hongkong érintésével irány Ausztrália.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu