Szávay-csoda, Arn csomagolhat

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 24. 17:39
Mérkőzést nyert a súlyos gerincsérüléssel bajlódó Szávay Ágnes a francia nyílt teniszbajnokságon párosban, a lett Liga Dikmeijere-rel párban. Arn Gréta viszont csomagolhat, miután Jill Craybas oldalán is az első kör jelentette számára a végállomást.


Szávay Ági a SportHirado.hu-nak adott hétfői, exkluzív interjújában elmondta, felkészült rá: a hétfői, Olga Govorcova elleni meccse volt az utolsó egyéniben, mert egy operáció sem jelent garanciát a teljes gyógyulásra.

Azt azonban megígérte a lett Liga Dekmeijere-nek, hogy nem hagyja cserben párosban, s be is váltotta ígéretét, olyannyira, hogy továbbjutott vele a hazai közönség előtt szereplő Irena Pavlovic, Laura Thorpe duó ellen három szettben.

Arn Gréta búcsút int Párizsnak, miután a 11. helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues, Maria José Martinez Sanchez duó kifogott rajta és partnerén, két sima játszmában, 55 perc alatt szenvedtek vereséget.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vége Szávay Ági teniszkarrierjének?
VIDEÓS INTERJÚ A HELYSZÍNRŐL! Könnyen lehet, hogy Szávay Ági utoljára játszott a Roland Garroson egyéniben. A még mindig csak 22 éves sportoló csigolyasérülése miatt a következő fél évben biztos, nem indul versenyen, de...
Tovább a teljes cikkhez »

FRANCIA NYÍLT TENISZBAJNOKSÁG, ROLAND GARROS, PÁRIZS
GRAND SLAM-TORNA, SALAK, 16 807 400 EURÓ
Női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Szávay, Dekmeijere (magyar, lett)-Pavlovic, Thorpe (francia) 7:6 (7-3), 3:6, 6:3
Medina Garrigues, Martinez Sanchez (spanyol, 11.)-Arn, Craybas (magyar, amerikai) 6:0, 6:2 




 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu