Roddick balhét csapott és kiesett

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 16. 09:05
Mélyrepülésben a korábbi világelső Andy Roddick, a 2,43 millió dolláros cincinnati torna korábbi kétszeres bajnoka rögtön az 1. fordulóban búcsúzott (7:6, 5:7, 1:6) hétfőn éjjel, és csaknem egy évtized után jövő héten kicsúszik a legjobb húszból a világranglistán. Nem csoda, hogy az amerikai nehezen viselte a vereséget, botrányosan viselkedett.


A sérüléssel bajlódó 2003-as US Open-bajnok a Philipp Kohlschreiber elleni mérkőzésen figyelmeztetést kapott, amikor a második szett elvesztése után földhöz csapta ütőjét, de ezzel nem volt vége, egy kettős hiba után a nézőtérre bombázott egy labdát.

Ezért egy pontos büntetés járt, amivel ráadásul a német brékelt. Roddick folyamatosan kommentálta az eseményeket a mérkőzésvezetőnek, és szépen lassan magát verte meg, 6:1-re elbukva  aharmadik játszmát.

A hazai reménység, Ryan Harrison 6:3, 6:3-as győzelmével szerzett jogot arra, hogy legyőzze az idén szinte verhetetlen Novak Djokovicsot a második körben. Az egyetlen komolyabb áldozat a nyitókörben Viktor Troicki volt, aki Fabio Fognini áldozata lett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu