Rettegj világ! Clijsters mindenhol indul

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 25. 16:36
Kim Clijsters nem vesz vissza a tempóból, sőt jövőre ismét „főállású” profi teniszező lesz. A US Open belga bajnoknője ugyanis bejelentette, elindul a 2010-es szezon összes Grand Slam-versenyén, további nagytornákon is pályára lép, ráadásul a Fed-kupát sem hagyja ki.


Úgy tűnik, a New York-i diadal végleg visszahozta Clijsters kedvét, pedig akár azt is mondhatná: Köszönöm, ennyi éppen elég volt, ismét gyermekemre fordítom időm java részét! De nem, a korábbi világelső gőzerővel folytatja második karrierjét, ez pedig nem sok jót jelenthet a vetélytársaknak.

Persze, az is elképzelhető, honfitársa visszatérése, Justine Henin újbóli csatasorba állása is motiválhatja. De nem is olyan fontos, hogy Clijsters miért döntött a programbővítés mellett. Ha Henin is közel olyan formában teniszeik majd, mint fénykorában, akkor a belgák párharca szép csatákkal ajándékozhatja meg a fehér sport szerelmeseit.

De térjünk vissza Clijsters terveihez. Elmondása szerint Melbourne, Párizs, Wimbledon és New York mellett elindul majd Indian Wellsben, Miamiban, Madridban, Cincinnatiben, Montrealban, Pekingben. Sőt, ha kvalifikálja magát, akkor a dohai Masters sem marad ki a programjából.

A Fed Kupában a lengyelekkel találkoznak februárban a belgák. Elképzelhető, hogy a Radwanska-tesók, Agnieszka és Urszula ellenfele Clijsters és Henin lesz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu