„Nem az eredményt figyeltem, ütöttem”

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 19. 18:09
Az első felvonásban négy szettlabdát is hárítva fordított, s két játszmában, karrierje során először diadalmaskodott a jövő héttől ismét világelső dán Wozniacki a szerb Jankovics ellen Dubajban (WTA-torna, kétmillió dollár, keménypálya). Ellenfele az olaszspecialista Kuznyecova lesz vasárnap.


Kezdjük a legfrissebbel, Schiavone után újabb olasz játékost állított félre az útból Kuznyecova, aki nem tartozik Pennetta kedvenc ellenfelei közé. A Brindisiből származó 27 éves szépség még soha nem tudott nyerni az orosz ellen, most ötödször hajtott fejet előtte (6:4, 6:4).

Jankovics éppen ugyanazzal a mérleggel dicsekedhetett párharcában, mint Kuznyecova, korábban négyből négyszer verte a dán sztárt, aki hétfőn visszaveszi a trónt a belga Clijsterstől. Erősen is kezdett a szerb lány, 3-0-ra és 5:3-ra is vezetett, de Wozniacki tudott újítani, s rettentő koncentrációval megfordította az első szettet, a másodikban már valamivel könnyebb volt a dolga.

"Nem törődtem az eredmény állásával, csak az ütésekre fókuszáltam, agresszíven akartam játszani, hogy én diktálhassak a mérkőzésen" - nyilatkozta Wozniacki a közel kétórás összecsapás után.

A férfiaknál Marseille-ben már kialakult a döntő párosítása, ahol a korábban a címvédő Llodrát is kiejtő, első kiemelt Söderling lesz az esélyesebb a horvát Cilic ellen. A múlt héten, Rotterdamban győztes svéd megint iskolázott, 75 perc alatt végzett az orosz Turszunovval, aki egy bréklabdát sem tudott kiharcolni ellene. Wozniackihoz hasonlóan Cilic is csak ötödszörre tudott először nyerni párosításában, egy másik orosz, Juzsnijjal próbálta megakadályozni ebben, de a harmadik szett végén kétszer is lebrékelte őt a horvát. Ennyit az orosz házidöntőről...

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS
WTA-TORNA, DUBAJ, KÉTMILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNYPÁLYA
Női egyes, elődöntő
Wozniacki (dán, 1.)-Jankovics (szerb, 6.) 7:5, 6:3
Kuznyecova (orosz, 16.)-Pennetta (olasz, 11.) 6:4, 6:4  
OPEN 13
ATP-TORNA, MARSEILLE, 785 EZER DOLLÁR, FEDETT, KEMÉNYPÁLYA
Férfi egyes, elődöntő
Söderling (svéd, 1.)-Turszunov (orosz) 7:5, 6:1
Cilic (horvát)-Juzsnij (orosz, 3.) 6:2, 1:6, 7:5
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu