Nadal újabb tornagyőzelem küszöbén

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 17. 16:30
Rafael Nadal sorozatban hatodik alkalommal nyerheti meg Monte Carlóban az ezúttal 2,543,750 millió euró összdíjazású férfi „ezres” teniszviadalt. A spanyol salakspecialista az első elődöntőben 6:2, 6:3-ra lelépte a 11. helyen kiemelt honfitárs David Ferrert. A mallorcai teniszfenomén a spanyol házifináléban a Novak Djokovicsot elsöprő Fernando Verdascóval találkozik.


MONTE CARLO, 1000-ES ATP-VIADAL, SALAK, 2,543,750 eurós összdíjazás), elődöntő:
Nadal (spanyol, 2.)-Ferrer (spanyol, 11.) 6:2, 6:3
A másik elődöntőben:
Verdasco (spanyol, 6.)-Djokovics (szerb, 1.) 6:2, 6:2

Nem mindennapi menetelésben van az egyre inkább formába lenülő Rafael Nadal. A tornán másodikként kiemelt spanyol sorozatban 31. egyéni sikerét könyvelhette el szombat délután, ezzel pedig zsinórban hatodik tornagyőzelmére készülhet a Monte Carló-i salakon.

A salakkirálynak mindössze 76 percre volt szüksége ahhoz, hogy beverekedje magát a döntőbe. Ott nagy meglepetésre nem a viadal első számú kiemeltje, Novak Djokovics lesz az ellenfele, hanem az őt 6:2, 6:2-re lemosó, hatodikként rangsorolt, szintén spanyol Verdasco. 

Nadal egyébként 10-3-ra vezet Ferrer ellen kettejük különversenyében: miután a mallorcai az első gémet gyorsan semmire nyerte, nem is csoda, hogy megint a 23 esztendős zseni lett a befutó.

A végén Nadal második meccslabdáját kihasználva győzött, s várhatja ellenfelét a vasárnap délutáni mindent eldöntő ütközetben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu