Még egy magyar főtáblás Hobarton

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 11. 07:41
Jövő héttől a főtáblán bizonyíthat második számú teniszezőnőnk, Czink Melinda az ausztráliai Hobarton rendezett 220 ezer dollár összdíjazású női tornán. A magyar lány a román Edina Gallovits ellen diadalmaskodott 6:2, 7:5-re. Az első fordulóban pedig nem lesz egyszerű dolga, hiszen az olasz Tathiana Garbin vár rá. Szávay Ágnes automatikusan a főtáblára került, így két honfitársunk is bizonyíthat a távoli kontinensen.


Miután sikerrel vette az első két selejtezőkört, a harmadik sem okozott gondot Czink Melindának. A 26 éves versenyző előbb a grúz Tatisvilit, majd a fehérorosz Pucseket múlta felül magabiztosan, a harmadik körben, a főtáblára jutásért pedig a román Edina Gallovits következett a sorban.

 

Nos, Czinknek nem okozott gondot keleti szomszédunk képviselője sem, a torna hivatalos honlapjának beszámolója szerint a magyar hölgy végig dominált és megérdemelten nyert 6:2, 7:5-re.

 

A főtábla első fordulójában az olasz Tathiana Garbin vár rá, akivel eddig négyszer találkozott pályafutása során. Bizony, a talján lány jobban áll, vezet 3-1-re, az egyetlen magyar győzelem 2005-ben Bangkokban, a legjobb 32 között született.

 

Szávay Ágnes alanyi jogon került a főtáblára, így Czinkkel együtt két játékosunk van a legjobbak között.

NŐI TENISZTORNA, HOBART, 220 EZER DOLLÁR:
3. SELEJTEZŐKÖR:
Czink (magyar) - Gallovits (román) 6:2, 7:5

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu