Idén már nem tér vissza az ex-világelső?

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 12. 09:02
Ennél szomorúbb hangvételű közleményt nem is adhatott volna ki a női teniszsport amerikai klasszisa: Serena Williams nem indul ezen a héten a linzi versenyen, lévén túlerőltette magát az elmúlt hetekben. De, nem is igazán ez a lehangoló hír...Az amerikai játékos ugyanis nem csak Ausztriába nem utazhat el, hanem szinte bizonyosan ki kell hagynia az idei szezon hajráját, többek között a dohai szezonzáró világbajnokságon sem indulhat.


 

Serena Williams hivatalos közleményben tárta fel a mostani döntés hátterét. Állította, hetek óta keményen készült az év végi tornákra, éppen ez okozta a bajt. Túlerőltette magát, műtött lába pedig azt "jelezte", ne siesse el a visszatérést. Ezt egyébkáént orvosai is javasolták...

Egyértelmű, nem most éli meg pályafutása legszebb heteit a sztár. Ettől a héttől kezdve már nem ő áll a világranglista élén, ráadásul semmit sem tehetett Caroline Wozniacki parádéja ellen.

Az ebben az évben az Australian Openen és a wimbledoni Grand Slam-viadalon is diadalmaskodó Serena Williams a londoni diadalát ünnepelte júliusban, amikor egy bárban üvegszilánkok annyira megvágták a lábát, hogy meg kellett műteni.

A 29 éves amerikai csillag  szeptemberben állt edzésbe, és bár Tokióban és Pekingben is pályára akart lépni, elhalasztotta visszatérését. A hosszú kihagyás miatt rengeteg világranglista-pontot bukott, így mostantól az utóbbi időben sikert-sikerre halmozó dán-lengyel Caroline Wozniacki mögé szorul.

Serena Williams 2010-ben mindössze hat versenyen indult, de így is bekerült már az év végi dohai világbajnokság mezőnyébe. Tervei között szerepelt, hogy pályára lép a Fed Kupa november 6-7-i döntőjébe is, Olaszország ellen San Diegóban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu