Gyorsan elvérzett a világelső Sydneyben

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 11. 11:02
Nem indult jól a szezon Caroline Wozniacki számára, a világelső első 2011-es tétmérkőzésén 6:3, 6:3-as vereséget szenvedett a szlovák Dominika Cibulkovától a sydneyi 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna nyolcaddöntőjében.


A dán játékos a múlt héten egy bemutatótornán szenvedett sima vereséget az Ausztráliában szintén az első akadálynál elvérző orosz Vera Zvonarjovától, így egyikük sem várhatja túl jó előjelekkel az év első Grand Slam-tornáját. Wozniacki ugyanakkor nem aggódik.

„Megesik az ilyesmi, néha veszítesz, néha nyersz - nyilatkozta a meccs után a tavaly hat WTA-tornát behúzó teniszező. - Ez volt az év első viadala, s voltak pozitívumok is. A hibákat persze ki kell javítani, de nem aggódom, az Australian Openre rendben leszek."

Az auszik első számú reménysége, Samantha Stosur is befürdött, igaz ő legalább a kétszeres GS-bajnok, korábbi világelső Szvetlana Kuznyecovával szemben maradt alul. Nem hibázott viszont a US Open-bajnok Kim Clijsters, aki sima két szettben jutott a legjobb nyolc közé.

MEDIBANK INTERNATIONAL SYDNEY, 618 EZER DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA, NYOLCADDÖNTŐ, ÉRDEKESEBB EREDMÉNYEK:
Cibulkova (szlovák)-Wozniacki (dán, 1.) 6:3, 6:3
Pennetta (olasz)-Zvonarjova (orosz, 2.) 7:5, 7:5
Clijsters (belga, 3.)-Zahlavova Strycova (cseh) 6:1, 6:4
Kuznyecova (orosz)-Stosur (ausztrál, 4.) 3:6, 6:3, 6:4

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu