Elmaradt a visszavágás: Czink befejezte

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 18. 08:03
Véget ért Czink Melinda menetelése Charlestonban . A magyar lány Nagyja Petrova legyőzése után nem tudott újabb bravúrt elérni és a negyeddöntő a végállomást jelentette az egymillió dollár összdíjazású, zöldsalakos WTA-tornán. A francia Marion Bartoli 6:4, 6:1-re nyert, az idén már másodszor bizonyult jobbnak Czinknél.


Valószínűleg sokat kivett a Petrova elleni küzdelem Czink Melindából. Ráadásul az orosz elleni háromszettes csata után következett egy újabb kiemelt, wimbledoni finalista, a világranglistán 13. Marion Bartoli.

A magyar teniszező az idén másodszor találkozott a 24 éves gall játékossal. Az ausztráliai Brisbane-ből azonban nem maradhattak kellemes emlékei: három szettben maradt alul.

Ezúttal nem sikerült a visszavágás: Czink csak az első szettben tudta megszorítani hatodik helyen kiemelt riválisát. A másodikban már nem volt pardon. A magyar lány ekkor sokkal kevésbé tudta hozni saját játékát. Borzalmas szervajátékát ellenfele remekül kihasználta és háromszor is elvette az adogatását. A vége 6:4, 6:1 oda, de a negyeddöntőbe jutás így is bravúr és Czink hétfőtől újra előrébb kerül a világranglistán.

WTA-TORNA, CHARLESTON:
NŐI EGYES, NEGYEDDÖNTŐ:
Bartoli (francia, 6.)–Czink (magyar) 6:4, 6:1
További eredmények:
Lisicki (német, 16.)–Vesznyina (orosz) 6:4, 6:0
Gyementyjeva (orosz, 1.)–Cibulková (szlovák, 7.) 6:4, 1:0-nál Cibulková feladta
Wozniacki (dán, 5.)–Razzano (francia, 13.) 6:2, 6:0 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu