Elköszönt az ex-világelső Wimbledontól

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 15. 17:24
Micsoda balszerencse!!! A korábbi világelső Kim Clijsters nemrég gyógyult fel, de ismét megsérült a hollandiai teniszversenyen. A belga klasszisnak ez sokba kerül, lévén az idő rövidsége miatt már nem épül fel a wimbledoni Grand Slam-torna nyitányára, így szerdán közölte a szervezőkkel, vissza kell lépnie.


A tavalyi negyeddöntős lábsérülést szenvedett a hollandiai Unicef Openen, kedden. Ez okozta a bajt, pedig Clijsterst második helyen emelték ki szerdán Wimbledonban …

„Most nagyon frusztrált vagyok, hiszen egyik kedvenc versenyem előtt sérültem meg. Mindig élveztem, hogy részese lehetek az ottani kiváló hangulatnak. De nincs más választásom, most pihennem kell, hogy felépüljek. Sajnos nem léphetek pályára Wimbledonban” – nyilatkozta Clijsters.

A belga teniszező kálváriája áprilisig nyúlik vissza, amikor kificamodott a bokája, miközben mezítláb táncolt unokatestvére lagziján. Éppen felépült a Roland Garrosra, de Párizsban már a második fordulóban búcsúzott.

Kim Clijsters visszalépésével a bolgár Cvetana Pironkova is kiemelt lett, míg a mezőny döntő részének besorolása egyet javult.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu