Andy Murray közröhej tárgya lett

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 26. 11:12
Nyikolaj Davigyenko a wimbledoni nyílt teniszbajnokság első körében a brit Andy Murray-vel küzd meg, aki szerinte egy primadonna, hisztijei és álsérülései miatt mindenki csak nevet rajta az öltözőben.


 

Andy Murray-ről még a 66 éves Virginia Wade, az 1977-es wimbledoni bajnok is azt mondta, hogy egy "drámakirálynő", miután a Roland Garroson, a Jarkko Nieminen elleni meccsen csodával határos módon, és meglehetősen gyorsan felgyógyult hátfájdalmaiból, és nyert.

A német Tommy Haas ugyanancsak nekiment a világranglistán negyedik Murray-nek, azt állítva, hogy egy szimuláns, és csak bohóckodik az álsérüléseivel. A brit teniszező első wilmbledoni ellenfele, az orosz Nyikolaj Davigyenko most hasonló szellemben nyilatkozott, és megjegyezte, hogy nem csak pár ember gondolja azt Murray-ről, hogy színészkedik.

"Csak nevetünk rajta. Néha kimegy a pályára, és olyan fáradtnak látszik, mint aki soha nem akar egy métert se futni többet, aztán úgy rohangál a meccsen, mint egy állat - mondta Davigyenko a The Sunnak. - Egész eddigi pályafutása alatt ezt tette. Kisétál, és úgy tesz, mintha nem is akarna többet játszani."

"Aztán egyszer csak elkezd futni és futni, és az ember csak azt látja, hogy a kondija nagyon is jó. Ez talán valami különleges skót dolog lehet. Ezért tudom, hogy egyáltalán nem számít, mit mond, mert a végsőkig fog harcolni, és nyerni próbál. Talán tényleg vannak időnként fájdalmai, de ha bármely játékost megkérdezed, mindenki azt mondja, hogy itt és ott fáj neki."

Davigyenko szerint hiába játszik hazai pályán Murray, most sem tartozik a favoritok közé, mert az manapság mindig a világranglista első három teniszezője. "Murray ugyan bejutott az Australian Open döntőjébe, de úgy látszik, még kevés ahhoz, hogy egy Grand Slamet meg is nyerjen. Nadal, Federer vagy Djokovics teljesen más játékosok. Szerintem Murraynek nem lesz könnyű eljutni erre a szintre."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb váratlan kiesés Wimbledonban
Aki a nőknél Venus Williams, az a férfiaknál Tomás Berdych volt a 2012-es wimbledoni nyílt teniszbajnokságon. A hatodik helyen kiemelt cseh teniszező már az első körben nem bírt ellenfelével, a lett Ernest Gulbissal, így ő a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu