Búcsúzott a hazai kedvenc

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 27. 07:56
Immáron két negyeddöntőn túlvagyunk az ausztrál nyílt teniszbajnokságon: előbb a hölgyek között Vera Zvonarjova ütötte el a továbbjutástól Marion Bartolit, majd Novak Djokovics feladni kényszerült az Andy Roddick elleni mérkőzést a férfiak versengésében. Zvonarjova az elődöntőben honfitársával, a Jelena Dokicot búcsúztató Dinara Szafinával mérkőzik meg.


AUSTRALIAN OPEN, NEGYEDDÖNTŐK:
Női egyes:
Vera Zvonarjova (orosz, 7.)- Marion Bartoli (francia, 16.) 6:3, 6:0
Dinara Szafina (orosz, 3.)-Jelena Dokic (ausztrál) 6:4, 4:6, 6:4
Férfi egyes:
Andy Roddick (amerikai, 7.)-Novak Djokovics (szerb, 3.) 6:7 (3-7), 6:4, 6:2, 2:1
Djokovics a negyedik szettben feladta a mérkőzést.

 

A 2007-es wimbledoni döntős Bartoli jól kezdte a Vera Zvonarjova elleni mérkőzést, és az első játszmában 3:1-re sikerült is elhúznia. Ezt követően azonban gémet sem tudott nyerni, így sima két szettben maradt alul a hetedik kiemelt orosz hölggyel szemben, aki a Jelena Dokiccsal három szettben elbánó Dinara Szafinával találkozik a négy között.

A brutális kánikulában megrendezett Andy Roddick-Novak Djokovics mérkőzésen a harmadik helyen kiemelt szerb az első szettben még jól tartotta magát, sőt be is tudta húzni a játszmát, ám utána fokozatosan elkészült az erejével, ami megpecsételte a sorsát.

A második játszmától folyamatosan konzultált az orvosával, és végül 6:7 (3-7), 6:4, 6:2, 2:1-es állásnál feladta a meccset.


Roddick a Roger Federer-Juan Martin del Potro összecsapás továbbjutójával találkozik az elődöntőben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu