A francia sztár lemondhatja Budapestet

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 3. 21:10
Veszélybe került Gael Monfils szereplése a budapesti Tennis Classicson október végén, miután sérülés miatt lemondta Pekinget és Sanghajt. A csuklója után most a térde rakoncátlankodik. Andy Roddick helyette is csinálta a show-t Kínában.


Gael Monfils a sérülékenyebb teniszezők közé tartozik, aminek Pekingben ismételten megissza a levét: térdbántalmakra hivatkozva nem lép pályára a kínai fővárosban.

A francia második kiemelt lett volna honfitársa, Jo-Wilfried Tsonga mögött, így jó eséllyel feledtethette volna a bangkoki elődöntős kiesést Donald Younggal szemben.

Mi több, utána a Shanghai Mastersen sem indul, és ami magyar szempontból még érdekesebb: nem lehet kizárni, hogy az október végi budapesti fellépésétől is eltekint a Tennis Classicson.

Monfilsnak lett volna ideje helyrerázódni az ázsiai túra előtt, hiszen a korai US Open-kiesés után majd’ egy hónapot pihenhetett, a térde azonban felmondta a szolgálatot.

A guadeloupei származású teniszezőnek az idény elején a csuklójával akadt gondja, ami miatt a tavaszi salakszezonig kényszerpihenőn volt.

Sokáig Andy Roddicknak sem tartott a pekingi viadal, mindjárt az első körben búcsúzott a dél-afrikai Kevin Anderson ellen.

A mérkőzés után egy kínai riporter megkérdezte, nem fontolgatja-e a visszavonulást, mire Roddick némi habozás után úgy válaszolt: „Úgy hiszem, magának kéne visszavonulnia” – majd taps közepette durcásan kivonult a sajtóteremből.

RODDICK TÖMÖR VÁLASZA

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dollármilliók a fáradt sztároknak
Megkezdődött a hajrá az idei teniszidényben: a nőknél már csak négy hét van a 2011-es WTA szezonból és Caroline Wozniackit akár a héten az év királynőjének koronázhatják, mert (az ebben a versenyben) egyetlen komoly riválisa,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu