A Nagy Duplázás: ez volt a harmadik hét!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 27. 14:51
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette újabb heti összesítését, amelyből megállapítható, hogy a harmadik héten tulajdonképpen csak a Karácsonynak örülhetett. Még ha nem is sokkal, de ritka pechsorozatának köszönhetően mínuszba került. A kedv azonban megmaradt, a Betclic és a SportHirado.hu közös "játéka", a Nagy Duplázás természetesen tovább folytatódik, de addig is nézd át, mit tett szakértőnk jól vagy rosszul az elmúlt héten. Az alábbiakban bloggerünk összefoglalóját olvashatjátok, a végén az egyik olvasó tippjével megspékelve.


A Nagy Duplázás:
Felmerült, hogy ezzel a lendülettel képtelenség megduplázni az 50 ezer forintomat 2011. január 31-ig a napituti.blogger.hu-n. Nos, ezúttal ezzel a témával szeretnék foglalkozni a harmadik hét összefoglalása előtt. A felvetés teljesen jogos, ezt már akkor és annak megírtam, aki feltette. Ugyanakkor azt is mondtam, hogy ennek a játéknak – bízom benne, nem tartjátok szentségtörésnek – nem ez az elsődleges célja.
Amikor felkértek, örömmel mentem bele a játékba, jóllehet tudtam, nem feltétlenül fog erről szólni az én történetem (nem, nem magyarázom a bizonyítványt, ahhoz már kissé öreg vagyok). Mármint a duplázásról. Ugyanakkor nem tartottam mindezt felségárulásnak sem, hiszen a blog célja az, hogy minél többen „találkozzunk”, vitatkozzunk, elmélkedjünk, osszuk meg véleményünket. Persze, az is benne volt a pakliban, hogy kapok hideget-meleget, de, én ennek ellenére örömmel veselkedtem neki.
Félreértés ne essék, nem zártam és még most sem zárom ki annak a lehetőségét, hogy megduplázzam 50 ezer összeszedett forintomat. Ehhez azonban – és az olvasó jól látta – fel kellene rúgnom néhány szabályt. Még az is előfordulhat, hogy megteszem, de nekem sokkal fontosabb volt az, hogy játszva tanítsam azt, ami 14 éve a kedvenc hobbim. És azt is tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen „őrült”.
Viszont tudni kell a játékszabályokat, mert nem babra megy a játék. Ezt igyekszem mindenkiben megerősíteni, mert ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy ne húzd le magad a vécén, azaz ne veszíts el mindent. Remélem, ezzel megválaszoltam az egyik legfontosabb kérdést, ám ha van, vannak még, csak nyugodtan tegyétek fel. Ja, és várom a sok-sok tippet. Beszéljük meg őket! No, akkor jöjjön a heti áttekintő.

HÉTFŐ 

Remek hetet zártam, hiszen az összmérlegem 50 560 forint volt. Ez a hét azonban maga volt a pechszéria. De régen is volt, amikor a Le Havre kapujára egyszer lőtt a Nantes – azzal pedig nyert. A Setúbal-Sporting meccs első félidejében hiába volt gól, a kettőskötéssel 1000 forintom veszett oda. Az igaz, hogy a Makkabi Tel-Aviv megverte idegenben a Beer Shevát, ebből bejött 560 forint – összességében mégis veszítettem 440-et.
Összmérleg: 50 120 forint.

KEDD

Kedden folytatódott a „vicces” hét, igaz, nem tudtam rajta nevetni. Miközben a Lorient nem kapott ki a Montpellier-től, addig a Celtic otthon képtelen volt legyőzni a Kilmarnockot. Sőt, 55 év után majdnem kikapott tőle. Mivel kettős volt a kötés, ezt 2000 forintom bánta.
Összmérleg: 48 120 forint.

SZERDA

És akkor jött a szerda: az ütött-kopott Monacóban bíztam a Sochaux ellen (2-1), itt is a nehezebb jött be, a spanyol kupameccs viszont megint feloldotta az erősnek vélt kettőskötést. A Betis otthon kapott ki 2-1-re a nagynevű Getafétól, így újabb 2000 forint esett áldozatul. A fejemet fogtam, de higgadtnak kellett maradnom.
Összmérleg: 46 120 forint.

CSÜTÖRTÖK

Nos, ezt a napot feltöltődésre használtam bár a Larissza-AEK görög kupameccsen a vendégeket favorizáltam volna. Nem tettem, de természetesen az athéniak agyonverték a kicsi Larisszát…
Összmérleg: 46 120 forint.

PÉNTEK

Eljött a Karácsony, ezen a szép és szent napon arab barátaink futballoztak csak, így két egyiptomi bajnokit választottam ki magamnak. Nem volt kötés, de szerencsémre az el-Maszri odahaza, a Zamalek pedig idegenben győzött – így a karácsonyfa alá végre győztes szelvényeket kaptunk, kaptam. Előbbire 550, utóbbira 275 forint pluszt kaptam, összesen 825-öt.
Összmérleg: 46 945 forint.

SZOMBAT

A szombat is kimaradt, engedelmetekkel, hiszen tulajdonképpen semmi sem történt a futballpályákon…
Összmérleg: 46 945 forint.

VASÁRNAP

Felemás érzésekkel, ezt a hetet tipikusan pechhel zártam. A fő kettőskötésem bejött, azaz a Manchester United 2-0-ra nyert, csakúgy, mint a Bolton. Erre a szelvényre egy ezrest kaptam. Ott volt viszont a kicsit rizikósabb másik: nem gondoltam volna, hogy ennyire az. A Derby County meccsét elhalasztották, de a Sheffield United-Hull City másodosztályú kiesési rangadót megrendezték. Azt szerettem volna, ha a hazaiak nem kapnak ki: a második félidőben már 0-2 volt az állás, innen egyenlített a United. A 93. percben ők jöhettek szöglettel – a 94. ben pedig Jimmy Bullard a Hullnak nyerte meg a meccset. Mi ez, ha nem pech? 945 forint mínusz, a napot így plusz 55 forinttal zártam 1500 helyett…
Összmérleg: 47 000 forint.
Itt tartunk most, tehát 50 560 forintról 47 000-re jutottam. Innen már  csak felfelé vezethet az út! Hétfőn természetesen folytatódik a játék a napituti.blogger.hu-n. 
VRICSI4 HÉTFŐI TIPPJE:
Egyik olvasóm, vricsi4 szerint az esti Arsenal-Chelsea angol bajnoki csúcsrangadón az Arsenal nem nyerhet. Úgy véli, a Chelsea most vet véget vesszőfutásának, de legalább egy ikszre képes lehet, Egy szó mint száz: Arsenal-Chelsea 2 (x).
betclic.hu
Felül látható, hogy állok most Fotó: betclic.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Nagy Duplázás: ez volt a második hét!
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette újabb heti összesítését, amelyből megállapítható, hogy az első hét kellemetlen szériáját szép sorozat követte. Ha nem is sokkal, de már pozitívban van, ami valóban a hosszabb távú...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Nagy Duplázás: ez volt az első hét...
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette összesítését, amelyből megállapítható, hogy tulajdonképpen ott tart, ahol néhány napja elkezdte. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték első hetében voltak pechesebb pillanatai, de...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fogadjunk! Dupláznám 50 ezer forintomat!
Nos, kedves Olvasóink, pár héttel a Napituti világra jöttét követően a SportHirado.hu bloggere gondolt egy nagyot, és kihívta magát: eddigi fogadásai során összegyűlt 50 ezer forintját teszi kockára a Betclicen! Méghozzá azért,...
Tovább a teljes cikkhez »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu