Így néz ki a magyarok szállása Szocsiban

Létrehozva: 2014. február 4. 19:37
A Magyar Csapat tagjait a nagyközönség többnyire csak a versenypályán láthatja majd a napokon belül kezdődő szocsi olimpia alatt, most azonban megismerkedhetünk a szállásukkal a Hegyvidéki Olimpiai Faluban. Koedukáltak a szobák, fűtés már van, víz még nincs.


A mob.hu alábbi videóján Szabó Milán és Simon Ágnes sífutók mutatják be, hol alszanak és készülnek a versenyekre. A versenyzőket koedukált szobákban szállásolták el a szervezők. A nemekre nem, csak a sportágakra voltak tekintettel.

Alkalmi túravezetőink a mellettük lévő szobába is elkalauzolnak minket, ahol Szőcs Emőke és Gombos Károly sílövők pihenhetik ki az edzések és a versenyek fáradalmait.

Szabó Milán szerint az apartmanház minden igényt kielégít, annak ellenére, hogy az alig felszerelt konyhában a víz sincs bekötve. A rendezők az étkezésről ugyanakkor gondoskodnak, így ezek az apró kellemetlenségek senkinek sem okoznak fejfájást.

A sportolók az első két napot még más szálláson töltötték, ahol viszont fűtés sem volt, 13 fokban kellett vacogniuk, ám a vezetésnek időközben sikerült elintéznie, hogy más apartmanba költözhessenek.

Címkék: szocsi_2014
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu