Rekkenő hőségben készül Makai György

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 24. 15:55
Már csak hármat kell aludnunk, hogy együtt szurkolhassunk Makai Györgynek, aki a NASCAR előszobájának számító ASA NL-széria déli divíziójában áll rajthoz szeptember 27-én. A csütörtöki floridai elutazásig azért van még egy kis idő, így a pilóta végre megismerhette Las Vegast. Persze nemcsak városnézés szerepelt a programban, hanem konditermi felkészülés is helyet kapott a csaknem 35 fokos hőségben.


„Amióta megérkeztem a városba, csak dolgoztunk, még az utcára sem mentem ki - nyilatkozta a SportHíradó versenyzője néhány nappal ezelőtt, ám kedden végre megkegyelmezett magának és kikapcsolódásként Las Vegas felfedezésére indult.

 

Makai György ettől függetlenül természetesen minden idegszálával az előtte álló feladatra, a New Smyrna Beach-i versenyre koncentrál. Folyamatosan edzi magát, és azzal sem foglalkozik, hogy 35 fokos hőségben kell helytállnia.

 

„Szerencsére az edzőteremben hűvösebb van, ami szinte megváltás a számomra - mesélte Makai. - Kedden a gyúrás mellett medencében is voltam, no nem pancsolni. Sokat úsztam ezzel is javítva az állóképességemen.

 

Csütörtökön aztán átteszi Las Vegasból székhelyét a magyar delegáció, s a szeptember 27-i futam helyszínére, a floridai New Smyrna Beach-re utazik. Makai György egyre izgatottabb.

 

„Nagyon várom már a csütörtöki utazást, hogy végre a Floridában lehessek. Látni akarom mielőbb a pályát, mert tudom, hogy nagyon rövid, és nagy csatában lehet csak megszerezni a jó helyezést.  vonalvezetést még nem ismerem, és az edzésre is viszonylag kevés időt biztosítanak. Pénteken pár óra alatt kell megtanulnom a pályát, ráadásul az autót is aznap ismerhetem csak meg.

 

 

Sokat segíthet hazánk fiának, hogy a Green Light Racing csapat minden vezetője és szerelője nagyon várja őt és produkcióját. Ennek érdekében Butch Miller, a csapat versenyigazgatója már Las Vegasban megkezdte Makai technikai felkészítését.

 

 

„Amit megtudtam, hogy egy új autót kapok, ami állítólag nagyon fog harapni. Butch rutinos öreg róka, aki minden részletre odafigyel, mert ebben a sorozatban versenyzett harminc évet" - zárta beszámolóját Makai György.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu