Könnyfakasztó ajándék a Nascar-hősnek

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 12. 18:58
Néhány héttel ezelőtt nyerte meg Jimmie Johnson a NASCAR 2008-as évadát, ezzel Cale Yarborough mellett ő az egyetlen, aki sorozatban harmadjára szerezte meg a széria aranyérmét. A hőstett nem maradt ünnepség nélkül, ám hiába próbálták meg a szervezők Yarborough-t is elcsábítani, folyamatosan kudarcot vallottak. Aztán amikor már elkönyvelték a „vereséget”, a ceremónián hirtelen feltűnt a nagy előd, a 69 esztendős legenda, aki 1976 és 1978 között vitte véghez elsőként a triplázást.


Csak állt ott Jimmie Johnson, akár egy megszeppent kétéves, amikor odalépett hozzá a történelem...

A New York-i Waldorf-Astoriában megtartott buli meglepetése volt ő, a bajnoki gyűrűt éppen csak az ujjára húzó bajnok pedig a könnyeivel küszködve vette tudomásul az „öreg” feltűnését.

„Azt hittem, azt mondták, sajnos nem tudsz eljönni, mert akadt valami dolgod, és nincs rám időd – tette szóvá elámulva Johnson, amikor meglátta Yarborough-t.

Igazi elismerés volt ez, hiszen Yarborough Dél-Karolinában él, s 1988-as visszavonulása óta igencsak elkerüli a rivaldafényt.

„Sok a dolgom – indokolta „eltűnését” az ősz hajú klasszis. – Viszont most mindenképpen itt akartam lenni, részese egy csodálatos pilóta ünneplésének. Az elmúlt hatvan esztendőben csupán mi ketten vittük véghez a mesterhármast, az volt a minimum, hogy személyesen is gratuláljak Jimmie-nek. Végre valaki, aki velem együtt megcsinálta!”

„Remélem Cale is büszke rám– vette át a szót az ünnepelt Johnson. – Annyira örülök, hogy eljött, ez nekem nagyon sokat jelent. Így talán számára is felelevenednek azok a szívet melengető pillanatok, azok a nagyszerű győzelmek. Köszönöm Cale!”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu