Túlórás Baltimore-vereség Pittsburgh-ben

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 30. 07:20
A tengerentúli amerikai futball-bajnokság alapszakaszának negyedik fordulójában a Baltimore Ravens hárompontos (23-20) vereséget szenvedett Pittsburgh-ben a vendéglátó Steelers együttesétől. Az összecsapás csak a hosszabbításban dőlt el, akkor Jeff Redd 46 yardos mezőnygólt szerzett.


 

Az első negyed közepén Jeff Redd indította be a pontgyártást, a Pittsburgh rúgójátékosa 49 yardról volt eredményes. Erre a Baltimore a felvonás végén, Matt Stover révén ugyancsak mezőnygóllal válaszolt.

 

A második játékrész a vendégeké volt: Stower előbb ismét egy mezőnygóllal jeleskedett, majd Daniel Wilcox TD-je után a bónuszból is eredményes tudott lenni.

 

A tízpontos hátrányba került házigazdák hosszú hallgatást követően a harmadik felvonásban két TD-vel adtak életjelet magukról – előbb Santonio Holmes, majd LaMarr Woodley volt eredményes, míg Jeff Redd mindkétszer jó rúgta a bónuszt –, így kezükbe vették sorsuk alakulását.

 

Annál is inkább, mert a negyedik játékrészben Jeff Redd ismét mezőnygólt szerzett, a Pittsburg előnye így már hét pontra nőtt.

 

Amely azonban még nem megnyugtató előny, főként nem egy kiegyenlített összecsapáson, hiszen egy TD-vel rögtön kiegyenlíthet a hátrányban lévő csapat.

 

Így tett a Baltimore, amelyből LeRon McClain vitt TD-t, majd Stover értékesítette a jutalomrúgást. Jöhetett a hosszabbítás.

 

A túlórát Reed mezőnygólja döntötte el: a Pittsburgh-i rúgó ezúttal 46 yardról tudott eredményes lenni.

 

A Steelers negyedik mérkőzésén harmadszor tudott nyerni, a Ravens két győzelem után első vereségét szenvedte el.

 

 

NFL, ALAPSZAKASZ:
4. FORDULÓ:
  • Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens 23-20
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu