A Cleveland megállította a NY Giantst

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 14. 07:26
A New York Giants négy győzelem után elszenvedte első vereségét a tengerentúli amerikai futball-bajnokság (NFL) 2008-2009-es idényében. Az alapszakasz hatodik fordulójában a Cleveland Browns hazai pályán 21 pontttal verte New York-i riválisát, a bajnoki címvédő vendégek három negyedben is pontképtelennek bizonyultak.


Hazai mezőnygóllal kezdődött a találkozó érdemi része, a második negyedben aztán erre Brandon Jacobs révén TD-vel válaszoltak a vendégek.

 

A Browns azonban megrázta magát: előbb Jamal Lewis, majd Darnell Dinkins jutott a célterületen túlra, így igencsak elhúztak. A félidő előtt még feljöttek a vendégek – Plaxico Burressé az érdem és a TD –,d e ezzel aztán el is lőtték minden puskaporukat.

 

A harmadik játékrészben Phil Dawson második mezőnygóljával növelte a hazaiak előnyét, akik a záró részben két újabb TD-nal tették teljessé győzelmüket és a Giants kiütését.

 

„Rendkívül csalódott vagyok a vereség miatt – nyilatkozta a vesztes csapat kiválósága, Eli Manning. – Számítunk arra, hogy a időnként veszítünk, de elszomorít, amikor ilyen kilátástalan a játékunk. Abszolút nem volt bennünk ezúttal a győzelem, én pedig dobtam három „interceptions-t’, ami elfogadhatatlan.

 

A Cleveland második győzelmét aratta a bajnokságban.

 

AMERIKAI FUTBALL-BAJNOKSÁG (NFL):
ALAPSZAKASZ, 6. FORDULÓ:
  • Cleveland Browns - New York Giants 35-14
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu