Overdose búcsút intett Magyarországnak…

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 11. 18:04
A terveknek megfelelően hétfőn délelőtt megérkezett Alagra az a nyolc férőhelyes, vadonatúj és az állatok tökéletes kényelmét szolgáló lószállító kamion, amely később Németországba szállította Magyarország első számú versenyparipáját, Overdose-t. A „főszereplő” jól tűrte az utazás előtti pillanatokat, majd több hónapra intett búcsút Alagnak. Erről a PannoniaOverdose.hu számolt.


Szmodits Zzolt állatorvos még megvizsgálta Dózi patáit, majd egy rövid séta során ellenőrizte, hogy kényelmesek-e a csodaló új patái. Mindent rendben talált a szakember, így a paripa ezek után megkapta az utazáshoz szükséges és nélkülözhetetlen lábszárvédőket (kamáslikat). Patáira öntapadós fásli került, majd felsétált a járműre.

Overdose eleinte idegesnek tűnt, de gyorsan hozzászokott ideiglenes otthonához. Utána már csak a társak szállásfoglalását figyelte, majd az utazásra bekészített szénából próbált csipegetni.

Délelőtt fél tizenegykor a kamion kigördült az Alagi Tréningtelepről, hogy megkezdje közel ezer kilométeres útját Hoppegartenbe, ahol Overdose-t trénere, Ribárszki Sándor várja.

Címkék: losportoverdose
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu