Meglőtték világbajnok öttusázónkat!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 3. 13:54
Meglőtték, ám kisebb karcolásokkal megúszta Balogh Gábor világ-, és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázónk az egyik kereskedelmi televízióban látható főzőshowban történteket. A sportoló egy jópofa lövészgyakorlatra hívta meg vendégeit, de a nevetésnek kis híján sírás lett a vége, amikor egyikük elsütötte légpisztolyát.


 

A kereskedelmi csatorna egyik beszélgetős műsorának házigazdája, Joshi Bharat kétszer is meglőtte Balogh Gábor öttusázónkat, aki szerencsére nem sérült meg súlyosan. Persze a felek között nincs harag, az ijedtség nagyobb volt, mint a baj, no, meg azóta a seb is a múlt ködébe veszett már.

„Szerdán került rám a sor, és úgy gondoltam, étkezés után a vendégeimet egy vidám lövészgyakorlatra invitálom - emlékezett vissza arra az ominózus téli délutánra a többszörös világbajnok. - Elmondtam, megmutogattam mindenkinek, mire kell figyelniük és vigyázniuk a lőtéren.”

„Többek között arról is beszéltem, hogy a céltábla mögötti fafalról visszapattanhat a golyó, ez meg több, mint veszélyes. Aztán jött Joshi Bharat és kétszer is mellélőtt, a gumilövedék pedig mindannyiszor a jobb combomat ütötte meg. Kicsit fájt, de nem kerítettem nagy feneket neki. Tudom, Joshi véletlenül tette mindazt, amit, szegény, teljesen megrémült, nem győzött bocsánatot kérni. Megnyugtattam, semmi probléma.”

A sydneyi olimpia ezüstérmese amúgy nagyon boldog, hiszen éppen ennek a műsornak köszönhetően lelt rá újra a szerelem. Míg Joshi Bharat lábon, Ámor szíven találta őt: Kis Hegedüs Réka modell (képünkön) is a műsor egyik résztvevője volt, azóta pedig ők ketten már egy párt alkotnak.

 

khreka.hu

 

ÉLETE A ZENE ÉS A TÁNC
Balogh Gábor köszöni, jól van, s bár most egy-két évig inkább már csak levezet, van mit tennie. A zene és a tánc körül forog jelenleg a világ.
„Nagyon jól érzem magam, menedzsere és producere vagyok egy táncshownak és néha lemezlovasként is megméretem magam - mesélte öttusázónk. - A táncprodukcióban tizenkét táncos és két artista szerepel. A MOM színháztermében heti három előadásunk van, amelyek egyenként kétszer ötven percesek. Ez egy modern, igazi huszonegyedik századi komplex, monumentális alkotás. A látványos mű alapjai a magyar népi motívumok, amelyeket például a steptánc vagy a hiphop színesít. Emellett sportolok és az egyik rádióban szoktam DJ-skedni.”

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu