Keretet hirdetett a pólókapitány

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 24. 12:18
Keretet hirdetett Kemény Dénes, az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető ezúttal nem számít a légiósokra, 7 hazai klub 18 játékosával készül a jövő hétvégi egri Volvo Kupára – olvasható a vlv.hu internetes oldalon.


 

Március 2-től 5-ig készül közösen a 6-tól 8-ig Egerben rendezendő Volvo Kupára a magyar pólóválogatott.

Péntektől vasárnapig az ellenfelek sorrendben Románia, Szerbia és az Egyesült Államok lesznek. Előtte hétfőtől csütörtökig a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában lesznek a tornatermi és a vizes edzések.

Nemzeti csapatunk gerincét a légiósok távollétében ezúttal az egri játékosok adják, Gerendás György együtteséből hét játékost is beválogatott Kemény Dénes, Szécsi Zoltánra, Biros Péterre, Bundschuh Erikre, Hegedüs Gáborra, Hárai Balázsra, Kiss Csabára és Varga II. Zsoltra is számít.

Heten jönnek tehát a tavalyi ezüstérmestől, de a bajnoki címvédő is delegál öt játékost, a Vasasból Nagy Viktor, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel és Varga Dénes lesz ott a Volvo Kupán. A Honvédból újra meghívót kapott Gergely István és Szivós Márton.

Mind a tizennyolcan együtt készülnek hétfőtől, de hogy péntektők mindnyájan részt vesznek-e a tornán, az később dől el.

KEMÉNY DÉNES KERETE:
Kapusok: Nagy Viktor (Vasas), Jászberényi Gábor (FTC), Szécsi Zoltán (Eger), Gergely István (Honvéd)
Mezőnyjátékosok: Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes (Vasas), Szivós Márton (Honvéd), Biros Péter, Bundschuh Erik, Hegedüs Gábor, Hárai Balázs, Kiss Csaba, Varga II. Zsolt (Eger), Török Béla (Szeged), Kovács Gábor (Pécs), Pásztor Mátyás (Szolnok)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu