Zaha újra elhagyja a Unitedet?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 30. 19:35
A fiatal Wilfried Zaha egyelőre nem tud betörni a Manchester United kezdőjébe, de még a kispadra se nagyon, eddig ugyanis nem volt nagy hatással David Moyes menedzserre. Egykori csapattársa, Yannick Bolasie szerint a 21 éves támadó szíve szerint már januárban visszatérne nevelőklubjához, a Crystal Palace-hoz.


 

Yannick Bolasie szerint egykori csapattársa, a 21 éves Wilfried Zaha ha tehetné, már januárban visszatérne nevelőklubjához, a Crystal Palace-hoz, debütáló idénye a Manchester Unitednél ugyanis eddig nem túl jól alakul.

"Szerintem Wilf biztosan szeretne visszajönni hozzánk, hazatérni a Crystal Palace-hoz - mondta Bolasie. - Ne feledjük azt a tényt sem, hogy most már a Premier League-ben játszunk, és ha visszajönne, itt legendás lehetne."

"De persze mindenki mozgolódik erre-arra, így neki is megvannak a saját tervei, hogy hogyan építi fel a pályafutását." David Moyes, a MU menedzsere eddig szinte semmilyen szinten nem számol a korosztálya egyik legnagyobb tehetségének tartott Zahával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Cigivel csajozik a United fiatal sztárja
Anglia még alig van túl a sokkon, hogy Jack Wilshere, az Arsenal fiatal szupertehetsége elszívott egy cigit egy nightklub előtt, máris itt van az újabb meglepetés: Wilfried Zaha, a Manchester United angol válogatott titánja is...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: wilfried_zaha
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu