Zaha: Hasznára leszek a Cardiffnak

Szerző: SHLétrehozva: 2014. január 31. 21:19
Az álomigazolás Juan Matával a keretben immár az eladásokra koncentrált a Manchester United a játékospiac zárónapján: két reménységét is elpasszolta David Moyes a szintén élvonalbeli Cardiff Cityhez. Wilfried Zaha kölcsönben váltott, míg Fábio esetében a játékjogra is szert tett a kiscsapat, amely nagyjából kétmillió fontot utal az MU számlájára.


“Még csak egy napot tölthettem a Cardiffnál, de már ismerem az edzőközpontot, és sok új emberrel volt alkalmam megismerkedni. Hiszem, hogy erősítést jelentek a Cardiffnak, s bár nem sokat láttam az együttest a szezonban, amit láttam, az alapján azt mondhatom, ütőképes, és jó csapat válhat belőle" - nyilatkozta a 21 éves Zaha, aki az előszezonban még csillogott, később azonban már nem igazán szerepelt Moyes terveiben a Manchester Unitednél. A rossz nyelvek szerint azért nem, mert összeszűrte a levet a menedzser lányával.

Most mindenesetre új esélyt kap arra, hogy igazolja tehetségét angol bajnokikon, és stabil kezdőnek mondhassa magát a sokak által a világ legerősebb ligájának tartott Premier League-ben.

A Cardiff egymillió fontot fizet a kölcsönvételért, emellett állja Zaha fizetését is az említett időszakban. Fábio - akinek lejárt volna a kontraktusa a nyáron - viszont végleg a Kékmadaraké (a mezszínen tavaly változtattak, a szerk.), érte szintén egymilliót csengettek ki.

Címkék: wilfried_zaha
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu