Woods két év után nyert újra tornát

Szerző: MTILétrehozva: 2011. december 5. 12:48
A korábbi világelső Tiger Woods vasárnap lezárta több mint két éven át tartó nyeretlenségi sorozatát, miután megnyerte a profi golfozók Chevron World Challenge elnevezésű viadalát a kaliforniai Thousand Oaksban. A 36 éves amerikai játékos szexbotrányának 2009 végi kirobbanása óta képtelen volt győzni. Egy hosszabb szünet után 2010 áprilisában tért vissza a mezőnybe, s azóta 26 viadalon szerepelt, ám az első helyet egyiken sem tudta megszerezni.


A mostani viadalon azonban ismét megcsillantotta zsenialitását: két lyukkal a négynapos verseny zárása előtt még egy ütés volt a hátránya honfitársa, Zach Johnson mögött, ám ő a 17. és a 18. lyukon is birdie-t (az alapütésszámnál eggyel kevesebb) tudott ütni, s így 278 ütéssel, Johnsont eggyel megelőzve lett első.

„Nagyszerű érzés, fantasztikus” - nyilatkozta győzelmét követően Woods, aki 1,2 millió dollárt nyert mostani sikerével. Az ezt megelőzően 2009 novemberében az Australian Mastersen nyertes sztársportolónak ez volt karrierje 95. tornagyőzelme.

Címkék: tiger_woods
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu