Willian közeledik a Unitedhez

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 16. 18:51
A hírek szerint remekül haladnak a tárgyalások a Manchester United és az Anzsi Mahacskala között a 30 millió fontra taksált Willian kapcsán.


 

Az Anzsi Mahacskalát hosszú, tömött sorban hagyják el sztárjai, és ha lehet hinni a pletykáknak, Williannak is csak napjai vannak hátra Dagesztánban.

Az első számú kérő a Manchester United, amely előrehaladott tárgyalásokat folytat az orosz klubbal, és rövidesen meg is születhet az egyezség.

A Vörös Ördögök mintegy 30 millió fontot fizetnének a 25 éves játékosért, aki hajlik arra, hogy a ködös Albionban folytassa pályafutását.

„Jó lenne Angliában futballozni, nagyon szeretem a Premier League-et. Élvezem az angol futballt, és ha úgy alakul, sokat profitálhatnék a váltásból” – nyilatkozta az ESPN-nek.

Willian arra is kitért, az érte ugyancsak érdeklődő Liverpoollal szintén szimpatizál, de a Tottenham Hotspur is versenyben van a brazil klasszisért.

A támadó középpályásnak azt is szem előtt kell tartania, hogy hol juthat állandó játéklehetőséghez, eltökélt szándéka ugyanis, hogy bekerüljön a brazilok világbajnoki keretébe.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu