Wenger kifakadt: Szétzúzzák a munkámat!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 8. 12:58
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere elkeseredett, hogy fiatal játékosai, akikből ő csinált sztárt, sorra cserben hagyják. De mint mondja, sosem fog megváltozni, és sosem csinál az Arsenalból egy ész nélkül költekező klubot.


 

A héten Robin Van Persie jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg az Arsenallal 2013-ban lejáró szerződését, így újabb kulcsjátékos fog távozni a londoni csapattól. Arsene Wenger, a klub menedzsere elkeseredett a fejlemények miatt, de nem adja fel, és csapatát a 90-es évek Ajaxához hasonlította, amely fiatalokból rakott össze egy világverő gárdát.

"Teljesen egyetértek Cruyff-al, és nem fogok megváltozni - mondta Wenger a The Sunnak. - Az egyetlen szomorú dolog, amikor időnként mások rombolják szét a munkámat. Az ember kinevel pár játékost, és szeretné, ha az ő klubját tartanák a legfontosabbnak, de az sajnos nem így működik. Ennek vagyok az áldozata."

"Elvesztettem Samir Nasrit, Geal Clichyt és Cesc Fabregast. Mindhármat a legjobb életkorban, amikor a legtöbbet tudtak volna tenni az Arsenalért. De én sosem hagytam el a klubot, még akkor sem, ha egyébként megtehettem volna."

"Legalább tízszer hívott már más klub, de sosem akartam innen elmenni, mert a vízióm és a filozófiám már 16 éve ugyanaz az Arsenalnál. És ez sosem fog megváltozni. Egyébként is, a pénz sosem motivált. Ugyanígy, az olyan emberek, mint Cruyff is, sosem csak pénzért építettek fel futballcsapatokat fiatal játékosokból. Azért csináljuk mindezt, hogy valamit visszaadjunk a futballnak."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu