Walcott sorsa Carrolltól függhet

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 30. 10:47
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere meg szeretné szerezni Theo Walcottot az Arsenaltól, de ez csak akkor fog menni, ha a West Ham United húszmillióért elviszi a másfél éve majdnem kétszer annyiért vett Andy Carrollt.


 

Bár az Arsenal hosszabbítani szeretne angol válogatott szélsőjével, Theo Walcottal, és ugyan vannak olyan hírek, hogy a szélső megígérte Arsene Wenger menedzsernek, hogy marad, a játékos túlzott pénzügyi követelései miatt (nem elégszik meg a 75 ezer fontos heti fizetéssel) könnyen lehet, hogy ez meghiúsul.

A Liverpool FC már be is jelentkezett a 23 éves Walcottért, akinek az ára 12 és 15 millió font között lehet, de az Anfield Roadon csak akkor engedhetik meg maguknak a szélső megszerzését, ha eladják a méregdrágán vásárolt Andy Carrollt.

Az ugyancsak 23 esztendős hórihorgas erőcsatár 35 millió fontért érkezett tavaly januárban a Newcastle Unitedtől, de rossz befektetésnek bizonyult, mert eddig nem nyújtott semmi maradandót.

Nem csoda, ha a Liverpool szívesen eladná, de az átigazolási időszak végére csak a Premier League-be most visszajutott West Ham United maradt az egyetlen csapat, amelyik leigazolná.

Még júliusban Sam Allardyce, a West Ham United menedzsere 20 millió fontot ajánlott fel Carrollért, és a hírek szerinte ezt a Liverpool most hajlandó elfogadni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Walcott ultimátumot adott az Arsenalnak
Újabb kulcsfigura távozhat az Arsenal csapatából, robin van Perise és Alex Song után ezúttal Theo Walcott csapott az asztalra....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu