Visszacsábítják Sneijdert Madridba!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 22. 13:02
Mivel az Internazionale és Wesley Sneijder szándékai még csak véletlenül sem akarnak egymás felé közeledni elképzelhető, hogy már télen lecsap a Real Madrid a holland középpályásra. José Mourinho úgyis nagyon szeretné maga mellett látni egyik kedvencét.


Még három év van Sneijder szerződéséből, az Inter 2015-ig szeretné meghosszabbítani a kontraktus - ez viszont nem az, amit a legutóbbi évad hőse szeretne.  

"A tárgyalások megakadtak és fogalmunk nincs, az Inter mikor szeretné ezeket folytatni - nyilatkozta Sören Lerby menedzser. - Wesley roppant keresett játékos lett a világbajnokság után, az Internél viszont csak hitegetik. Az sincs kizárva, hogy csapatot vált."

Bizony nincs, hírek szerint José Mourinho Real Madridja lehet a befutó.  

"Az Inter viselkedése elgondolkodtató, a Realnak viszont esély a közeledésre - folytatta az ügynök. - Mindenki tudja, hogy José Mourinho és Wesley nagyon jó barátok. Azt hiszem, a Real Madrid egyre inkább előrtérbe kerül."

Sneijder két idényt követően, 2009-ben hagyta el a Realt, mivel Manuel Pellegrini vezetőedző alig adott neki játéklehetőséget. Mourinho alatt azonban feltámadt az Interben, most pedig követheti mentorát a spanyol fővárosba. Akit a blancók kétszer is megvesznek, rossz játékos nem lehet...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sneijder nélkül megy az Inter Palermóba
Rafa Benítez megerősítette, Wesley Sneijder kihagyja az Inter Palermo elleni bajnokiját vasárnap. A vezetőedző elmondta, a holland kisebb sérüléssel bajlódik, ám nélküle is képesek lesznek győzni Szicíliában....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu