Villája előtt tüntettek Rooney ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 22. 11:08
„Ha aláírsz a Cityhez, halott vagy" – az alábbi feliratot hozták magukkal azok a szurkolók, akik a Manchester Unitedből távozni kívánó Wayne Rooney luxusvillája előtt tüntettek szerda éjszaka. A mintegy 40 drukker együtt arra szerette volna rávenni az angol válogatottat, hogy jöjjön ki eléjük és magyarázza meg, valójában miért akarja elhagyni az egyesületet. A futballista látta, ennek fele sem tréfa és kihívta a rendőrséget, amely feloszlatta a „tömeget".


 

A United hírhedt Men In Black szurkolói csoportjának tagjai csütörtök este fél kilenc körül érkeztek autókkal a 4 millió fontot érő luxusvilla kapujához, hogy kérdőre vonják a játékost és elhelyezzék a halálos fenyegetéssel ellátott transzparenst a birtok kapuján.

„Beszélni akarunk veled, Wayne. Nem akarunk bántani, csak meg szeretnénk tudni, valójában miért szeretnél távozni a csapattól" – ordította egyikük hangosbeszélőn keresztül Rooney lakása felé a The Sun tudósítása szerint.

A futballista feleségével és kisfiával tartózkodott otthonában és természetesen nem volt vendégváró hangulatában, nem nyitott ajtót. Helyette látva a biztonsági kamerákon a háza előtt gyülekező tömeget, kihívta a Vörös Ördögök biztonsági szolgálatát.

thesun.co.uk
Így fest Rooney villája madártávlatból Fotó: thesun.co.uk

Tíz perccel később 8 rendőr érkezett a helyszínre és távozásra szólították fel a tömeget, amely végül szépen lassan feloszlott, senkit sem vettek őrizetbe. A bulvárlap szerint Rooney lakása emeleti ablakából nézte végig a drámát.

Miután a tüntetők távoztak, a biztonsági emberek megnyugtatták Rooneyval, akinek semmi baja nem esett, de megrendült a csoport viselkedése láttán. A lakást az attrocitás miatt az éjszaka folyamán hat biztonsági őr tartotta szemmel.

thesun.co.uk
A rendőrség oszlatta fel a tömeget Fotó: thesun.co.uk

„Nem hisszük, hogy a Rooney a médiában mondott indokai miatt akarja elhagyni a klubot. Válaszokat akarunk – magyarázta megjelenésük okát a Men In Black csoport ismeretlen vezetője. – Az egyesület válságban van, ahogy négy hónappal ezelőtt volt, semmi sem változott.

„Botrányba sodorta magánéletét és megértjük, hogy külföldre akar távozni, de azt legalább elvárnánk, hogy őszinte legyen velünk. Amennyiben a Cityhez igazol, nagyon feldühit minket és akkor újra találkozunk" – zárta mondandóját a rejtélyes vezér.

TÖRTÉNT MÁR HASONLÓ UNITED-JÁTÉKOSSAL:
Hasonló, maszkos tüntetők jelentek már meg korábban United-játékos háza előtt, így 2005 májusában Rio Ferdinand kaupja előtt gyűlt össze egy nem túl baráti csoport, amely a hátvéd elhúzódó szerződéshosszabbítása miatt elégedetlenkedett.
Egy másik, magyar vonatkozású balhé keretében pedig a Zalaegerszeg máig emlékezetes 2002-es BL-selejtezős győzelme után a Men In Black csoport tagjai vették körbe és vonták kérdőre David Beckhamet Budapesten. 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu