Villa a Barcelonából a Chelsea-be tart

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 20. 16:45
A Chelsea új csatárt keres Fernando Torres mellé, és Rafel Benítez menedzser nem elégedett Daniel Surridge-dzsel sem. Jó hír, hogy 15 millió font már elég lehet David Villáért, a Barcelona csatáráért.


 

David Villa idei szezonja nem alakul valami jól Barcelonában, Tito Vilanova edző ugyanis zömmel csereemberként számít rá. A 31 éves csatár csalódott a kevés játéklehetőség miatt, szerződése pedig 2014 nyaráig köti a katalán klubhoz.

Guillem Balague, a világ egyik legismertebb futballszakértője szerint 15 millió font már elég lehet ahhoz, hogy elvigyék David Villát Katalóniából, és a hírek szerint a játékos is szívesen váltana klubot. Londonba szeretne igazolni, a két jelölt a Chelsea vagy az Arsenal.

Márpedig Rafael Benítez nagyon szívesen látna egy újabb spanyolt a csapatában, és ezt a pénzt szívesen megadná Villa aláírásáért. Balague hozzátette, hogy a csatár egész biztons nem megy a Swansea City csapatához, mint arról mostanában pletykáltak, sőt, nagy valószínűséggel csak nyáron hagyja el a Camp Nout.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu