Világrekord ár Bale-ért? Megegyeztek?

Létrehozva: 2013. július 27. 11:03
Valami készül Gareth Bale körül! A Marca szerint távozni akar, sőt már meg is egyezett a Real Madriddal, míg a Radio Intereconomia szerint 90 millió euróért vált. Más források szerint 60 millió az ár, de 120-ról is hallani.


A nyár elején volt slágertéma a walesi távozása kivételes angliai idénye után, amellyel kivívta a legjobb játékos címet mind a futballisták, mint az újságírók között. Aztán elhallgatott a sajtó, csak néhány kósza pletykát lehetett látni, de a héten megindult az ár és egyre vadabb és konkrétabb hírek látnak napvilágot. Valami tehát készül!

A Marca szerint a 24 éves sztár a múlt héten Londonban személyesen tárgyalt Daniel Levyvel, és kiadta az ukázt: „Ígértél nekem valamit: ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába és egy jó ajánlat érkezik értem, akkor meghallgatod. Ez az ajánlat itt van, én pedig szeretném a Real Madridban folytatni. Tehát tartsd a szavad és tárgyalj velük!"

A lap hozzáteszi, hogy valóban megkezdték a királyiakat a hadműveletet, egy 60 millió eurós csomagban, de a Tottenham ebből nem kér. Nem véletlenül hosszabbítottak vele tavaly négy évre, de a 2016-ig szóló szerződés sem lehet akadály, lesz újabb kör és elképesztő mennyiségű pénz érkezhet. Már csak azért is, mert a Marca úgy tudja, a személyes feltételekben megállapodott Bale-lel, aki 6 évre írhat alá, 9-10 millió eurós éves fizetésért.

Az árról egyelőre sok mindent hallani. Az AS azt hangoztatja, hogy 120 millió euró készpénzt akarnak a londoniak, vagy 95-öt és Ángel di Maríát. A valóságtól elrugaszkodott értesülésnél reálisabb az, amit a walesi ügynöke korábban mondott a Radio Intereconomiának: 90 millió eurót fizetnek, miközben a Marca szombat reggel megint másról írt:

A Real 93 millió eurót ajánl fel, míg a Spurs erre azt a választ adja, hogy rekordot akar dönteni, vagy túllépni a 96 millió eurós Cristiano Ronaldót. Sőt, a megállapodás már olyan közel van, hogy az aláírásra napokon belül sor kerül.

Ami biztos, a szerdai barátságos mérkőzés után a hétvégin sem lép pályára, André Villas-Boas hivatalosan azt mondta, hogy kisebb sérülést szedett össze edzésen, ezért nem játszik. Valójában azonban Madrid felé tarthat...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu