Vidics búcsúja közelebb, mint valaha

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 5. 21:47
Egyre bizonytalanabb Nemanja Vidics jövője az angol bajnoki címvédő Manchester Unitednél - írják angol lapok. A The Mirror szerint a szerb védő alaposan felbosszantotta Sir Alex Fergusont azzal, hogy a hétvégén, a Leeds elleni FA-kupa mérkőzés bemelegítésénél jelezte, nem vállalja a játékot. A futballista azóta a szerb sajtóban igyekezett menteni a menthetőt, de állítólag már időpontot egyeztetett ügynökével.


Forr a levegő Vidics körül Manchesterben, pletykák eddig is voltak a távozásáról (felesége nem érzi jól magát a gyárvárosban, a Real Madrid és a Barcelona is lecsapna rá ha nem hosszabbít), de karrierje ezúttal fordulóponthoz érkezhet.

Egy rejtélyes sérülés adott lovat az újságírók alá. A szerb állítólag gyengélkedett a bemelegítésénél, és elővigyázatossági okokból úgy döntött, nem vállalja a játékot, Wes Brown ugrott be a helyére. Sir Alex Fergusonnak alaposan felment a vérnyomása az eset után, a sajtótájékoztatón csak anniyval kommentálta az egészet: "Fogalmam sincs, mi a helyzet Nemanjával. Semmit sem tudok mondani, semmit!"

A goal.com azt is kiderítette, Vidics a hét második felében ül tárgyalóasztalhoz ügynökével Silvano Martinával. Heti hetvenezer fontról százezerre szeretné, hogy emeljék fizetését, ám az MU vezetőinél eleddig süket fülekre talált.

Eközben a játékos a szerb Sportski zurnalnak adott nyilatkozatában igyekezett menteni a menthetőt. 

"Egyáltalán nem vagyok boldogtalan az Old Traffordon. Megsérültem és punktum. Minél hamarabb szeretnék ismét a pályán lenni. Az orvosok azonban azt mondták, hét-tíz napos kihagyásra kell számítanom, nem hiszem, hogy ez már a Birmingham City ellen összejön."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu