Végre megszólalt Cristiano Ronaldo!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 12. 14:24
Cristiano Ronaldóval van tele a sajtó, amióta a Manchester United bejelentette, elfogadta a Real Madrid bombasztikus ajánlatát. Ideje volt, hogy maga az első számú érintett is megszólaljon, és láss csodát: Ronaldo beszélt! A portugál ász úgy nyilatkozott, környezetváltásra volt szüksége, ezért éppen kapóra jött a királyiak ragaszkodása. A 80 millió fontos összeget történelminek tartja a cseppet sem szerénységéről ismert funchali cselgép.


 


Csütörtök késő délután robbant a bomba: a Manchester United hivatalos honlapján közleményben tudatták, elfogadták a Real Madrid 80 millió fontos ajánlatát, és a királyi gárdának már csak a játékossal kell megállapodnia a klubcsere részleteiben.

A portugál ász már korábban sejttette, örömmel futballozna előbb vagy utóbb a Bernabéu-stadionban, amit a nagy „leleplezés” utáni első nyilatkozata is alátámaszt.

„Kitöltöttem az időmet a Manchester Unitednél – mondta angol újságíróknak. – Elérkezett az idő a váltásra, a 80 millió persze hatalmas összeg. Történelmi ez a megállapodás.”

Az új elnök, Florentino Pérez tehát tartotta a szavát, és megszerezte 2008 aranylabdását, noha a korábbi presidente, Ramón Calderón elsősorban magának tulajdonítja a sikert. Ennek ellenére egyáltalán nem bánkódik amiatt, hogy tollával most Pérez ékeskedik.

„Sokan részt vettek az ügyletben az utolsó simításoknál, de a háttérben már jó ideje leosztották a lapokat – tárulkozott ki Calderón a The Sun brit bulvárlapnak. – Ronaldóval már réges régen közös nevezőre jutottunk, és nagyon büszke vagyok arra, hogy oroszlánrészt vállaltam az üzlet létrejöttében.”

„Nem bánt, hogy nem én mutatom be a sajtó nyilvánossága előtt Ronaldót, ez nem fontos. Az egyetlen fontos dolog a Real Madrid, amely fantasztikus játékossal gazdagodott.”

Manchesterben mindenesetre tagadják, hogy előre kiosztották a szerepeket. Az MU szóvivője cáfolja, hogy a madridiakkal bármiben is megegyeztek volna korábban, noha több mint valószínű, hogy a két csapat megállapodása nem órák szüleménye, hanem hosszas előkészítő munka előzte meg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu