Vébert két mérkőzésre meszelték el

Szerző: MTILétrehozva: 2014. augusztus 12. 16:19
Kétmeccses eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától Véber György, az OTP Bank Ligában szereplő PMFC-Matias vezetőedzője.


A testület azzal indokolta keddi döntését, hogy a szakember az Újpest elleni hétvégi bajnokin sportszerűtlenül viselkedett. Ugyanezen okból a rivális fővárosiak kapusedzőjét, Pálinkás Andrást egy találkozótól tiltották el. A szombati összecsapáson a házigazda pécsiek vezető gólja után kisebb vita alakult ki a kispadoknál, ezt követően a játékvezető Vébert és Pálinkást is felküldte a lelátóra.

A meccs kapcsán - visszaesőként - a pécsiek 400 ezer, az újpestiek pedig 300 ezer forint bírságot kaptak. Mindkét klubnak azért kell fizetnie, mert szurkolói trágár rigmusokat skandáltak.

A fegyelmi bizottság 300 ezer forintos bírságot szabott ki a szintén visszaeső Debrecenre, mert megítélése szerint a csapat szurkolói megbotránkoztatóan viselkedtek a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen. Ugyanekkora pénzbüntetést kapott a Videoton is, amelynek drukkerei az indoklás szerint a Győr elleni találkozón trágár rigmusokat skandáltak és pirotechnikai eszközöket használtak. A vendégek is fizetnek, mégpedig 200 ezer forintot a szurkolók megbotránkoztató bekiabálásai miatt.

A Diósgyőrt hasonló okokból 100 ezer forint befizetésére kötelezték.

Színes lapok miatt a Haladás 30 ezer forintot fizet, míg a kiállított nyíregyházi Fodor Ferenc egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu