Vb-döntő, Ronaldo: Di María kipakolt

Szerző: SHLétrehozva: 2014. szeptember 6. 19:01
Ángel Di María terjedelmes interjúban tekintett vissza nyári, sok vitát kiváltó átigazolására (75 millió euróért a Realtól az MU-hoz) a Radio América egyik műsorában. Elmondta, nem akart menni, nem ő forszírozta a váltást, és nem felejti el korábbi csapattársának, Cristiano Ronaldónak, hogy kiállt mellette. Elmesélte, hogy a Madrid annak idején nyomatékosan megkérte, ne kockáztassa az újabb sérülést, és hagyja ki a világbajnoki finálét, de ha rajta múlott volna, akkor kifutott volna a gyepre a németek ellen.


“Számomra a válogatottban játszani mindenek előtt való. A vb-döntő napján, 11 órakor kaptam egy levelet a Realtól, amelyben azt kérték, hogy ne játsszak a mérkőzésen. Úgy készültem, hogy pályára lépek, bár tudtam, hogy nagyon nagy az esélye annak, hogy súlyosbodik a sérülésem. Széttéptem a levelet. Ez a téma később nem is került terítékre a Reallal, mert végeredményben a szövetségi kapitány döntött legjobb belátása szerint, ő viselte a felelősséget (Di Maríát végül nem állították be az Argentína vereségével végződő összecsapáson, a szerk.). Életem legnehezebb, legfájdalmasabb órái voltak ezek" - nyilatkozta az azóta már a Manchester Unitedet erősítő világsztár.

Di María arról is megemlékezett, hogy Cristiano Ronaldo azt akarta, hogy maradjon a királyi gárdánál.

“A Real elnöke azt mondta, hogy azért vették meg James Rodríguezt, mert én el akartam menni. Cristiano tudta, hogy ez nem igaz, végig mellettem állt. Történt, ami történt, ez a játékospiac, de nem tudom, meddig bírja ezt  Cristiano, és meddig tart ki a Real Madriddal" - nyilatkozta Di María, aki azt is mondta, szó sem volt arról, hogy álomfizetést kért a blancóknál, akik már csak azért sem neheztelhetnek rá, mert sokat nyertek az eladásán.

Az eredeti interjú spanyolul: itt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu